(Poistunut julkaisusta)

Tuotelähettiläs engcon Oy:lle
Engcon Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

engcon on maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen tehokkaiden kokonaisratkaisujen toimittaja, joka etsii nyt Mustasaareen toimipisteeseen innostavaa liidien louhijaa! Tässä tehtävässä tavoitteesi on keskustella asiakkaiden kanssa, ymmärtää heidän tarpeensa ja lisätä heidän tietämystään engconista.

engconin tuotelähettiläät ovat hyviä kuuntelijoita, antavat neuvoja ja kertovat kampanjoista ja ratkaisuista sekä tutuille että uusille asiakkaille. Tuotelähettiläänä olet myyntitiimin luottopakki ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti. engconin arvoja ovat ammattimaisuus, aktiivisuus, viestintä, selkeys ja joustavuus. Asiakas on engconilla kaiken keskipiste. Katso täältä viimeaikaisia engconin saavutuksia: https://engcon.com/fi/uutiset-ja-lehdisto.html

Työtehtävä ja asiakkaat

Tehtävänäsi on rakentaa asiakasverkostoa palvelevalla otteella. Kontaktoit loppukäyttäjiä sekä markkinoit engconin tuotteita ja ratkaisuja heille. Kartutat uusien ja nykyisten asiakkaiden tarpeita pääosin puhelimitse, joten työssä voitkin hyödyntää sosiaalista pelisilmääsi, kuuntelutaitoasi ja tutkivaa työskentelyotettasi. Toki tapaat asiakkaita myös kasvotusten asiakastapaamisissa, messuilla ja muissa engconin tapahtumissa – tulet luomaan ison verkoston, jossa toimit engconin käyntikorttina. Tutustu engconin asiakkaisiin etukäteen täältä: https://engcon.com/fi/engcon-tuotteen-omistaminen/referenssit.html

Näistä on hyötyä engconin tuotelähettiläänä:

• Kyky innostaa ja kuunnella

• Työkokemus (puhelin)myynnin tai markkinoinnin parissa

• Kielitaito – koska organisaatio on kansainvälinen, hyvä englannin ja/tai ruotsin osaaminen tulee tarpeeseen, varsinkin tavatessasi muita engconin tuotelähettiläitä.

Työtäsi helpottaa, jos tunnet kaivukoneet kuin omat taskusi. Silti sitäkin tärkeämpää on taito oppia, miten eri tavoin engcon voi palvella asiakkaitaan.

Ready to dig deep?

Tämä on tärkeä positio engconissa. Saat kattavan perehdytyksen työhön, miksi ja miten kommunikoit asiakkaiden kanssa. Saat askel askeleelta oppia tuotteista ja ratkaisuista sekä siitä, miksi tämä työ on tärkeää. Lisäksi tulet osaksi engcon Ambassador -ohjelmaa, joka on kansainvälinen tuotelähettiläsverkosto ja johon pääset tutustumaan engconin myyntiyhtiössä Skandinaavissa, Euroopassa ja USAssa. Näin pääset jakamaan ja kehittämään myynnin ja markkinoinnin osaamistasi ja ”best practises” muiden kanssa. engconin ”keltasydäminen” perhe antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen.

Saat:

• Vakituisen työn

• Hyvän pohjapalkan ja motivoivan palkitsemisjärjestelmän

• Laadukkaat tuotteet ja ison työnantajayrityksen, josta voit olla ylpeä

• Huumorintajuisen ja rennon tiimin, jossa kehittyä eteenpäin

Oletko etsimämme lisä tiimiin? Lähetä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä!

Mietitkö vielä? Baronan seniorikonsultti Viivi Härkönen vastaa mielellään kysymyksiin, 050 5966328 tai viivi.harkonen@barona.fi.