Tuotelaatupäällikkö
Peab Industri Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Etsimme nyt tuotelaatupäällikköä asfalttiliiketoimintaan

Hakemamme henkilö tulee osaksi Peab Asfalt Suomen HSEQ-organisaatiota ja työskentelee läheisessä yhteistyössä niin asfaltinvalmistuspaikkojen, työmaiden suunnittelun ja toteutuksen sekä testaus- ja tutkimustoimintojen kanssa kuin myös asiakasrajapinnassa. Tervetuloa joukkoomme kehittämään tuotelaadun hallintaa ja kehittymään alan huippuasiantuntijaksi! 

Tulet toimimaan sisäisenä tuotelaatuasiantuntijana asfaltin valmistuksesta päällystystyömaan toteutukseen ja seurantaan saakka. Toimit myös asiakasrajapinnassa ymmärtääksesi asiakkaiden vaatimuksia ja odotuksia liittyen tuotteisiimme. Tehtäviisi ja vastuullesi kuuluvat asfalttimassan valmistuspaikkojen laadunvalvontaprosessien (FPC) kehittäminen, tuotelaatuauditoinnit ja tarvittaessa myös järjestelmäauditoinnit, valmistuspaikkojen ja työmaiden laatuun liittyvän seurantatiedon analysointi, merkittävien ja systemaattisten tuotelaatupoikkeamien korjaavien toimenpiteiden suunnittelu ja seuranta koko liiketoiminnan tasolla, tuotelaatuun liittyvien prosessien ja ohjeistuksien kehittäminen sekä tuotelaatukoulutusten järjestäminen.

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden työkokemusta tehtävistä valmistuksen, tuotannon tai laadunvalvontaprosessien parissa. Sinulla on mielellään jo kokemusta ja näkemystä siitä, miten yrityksen useista valmistuspaikoista koostuvaa kokonaisuutta ohjataan ja seurataan, sekä millaiset käytännöt, järjestelmät ja raportointi tukevat valmistuksen ja tuotelaadun hallintaa. Rakennustuotteiden hyväksyntä- ja sertifiointimenettelyt sekä vaatimustenmukaisuuden osoittaminen ovat sinulle mahdollisesti jo tuttuja. Asfalttialan tuotestandardien ja soveltamisohjeiden tuntemus, tuoteominaisuuksiin ja asiakasvaatimuksiin liittyvä osaaminen ja osaaminen työmaiden laadunhallinnasta nähdään etuna. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta muiden QA/QC osa-alueiden ja laadunkehittämisen parissa, esimerkiksi auditoinnit, Lean Six Sigma, tilastolliset menetelmät ja laadunkehittämisen työkalut (FMEA, 5WHY, SPC).

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja osaat viestiä selkeästi ja ytimekkäästi, myös kirjallisesti. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa, muu kielitaito (kuten englanti ja ruotsi) nähdään etuna. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa. Henkilön tuleva toimipiste voi olla jokin konttoreistamme Etelä-Suomen alueella.

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Liisa Kauppi p. 050-3903151.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 19.12.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkapyyntöineen ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi, Otsikkoon tunnus ”tuotelaatupäällikkö”

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot