(Poistunut julkaisusta)

Tuotelaatupäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Rakastatko työskennellä jatkuvasti vaihtelevassa vähittäiskaupan maailmassa? Oletko käyttötavaraan tai non-food tuotemaailmaan perehtynyt laadunhallinnan ja tuoteturvallisuuden osaaja? Siinä tapauksessa jatka lukemista, sillä meillä on luultavasti juuri sinulle töitä.

Mitä etsimme?

SOK:ssa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita, kuten esimerkiksi ketjuohjaus-, valikoima-, hankinta- ja markkinointipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. Vähittäiskaupan tuotelaatutiimimme on luultavasti yksi maamme laaja-alaisimmista ja yhdessä pidämme huolta yli 10 000 tuoteartikkelin laatustandardeista ja turvallisuudesta.

Tähän tiimiin etsimme Tuotelaatupäällikköä vastaamaan erityisesti non-food sekä käyttötavaroiden laadunhallinnasta sekä tuoteturvallisuudesta. Haemme ammattilaista, joka tulee erikoistumaan muiden käyttötavaroiden ohessa esimerkiksi urheilulisäravinteiden, lemmikkieläinruokien tai teknokemian tuotteisiin. Kaikenlainen aiempi kokemus näistä tuotealueista nähdään todella isona plussana.

Tässä roolissa työskentelet aktiivisesti osana tuotteistusprosesseja ja vastaat omien merkkien sekä maahantuotujen tuotteiden turvallisuudesta ja laatuvaatimusten täyttymisestä. Teet tiivistä yhteistyötä hankinta- ja valikoimatiimien kanssa ja tuet osaltasi S-kuluttajaneuvontaa asiakaspalauteasioissa. Lisäksi teet tiiviisti töitä ulkomaisten kumppaniemme kanssa, eli osa työstäsi tapahtuu englanniksi.

Näillä eväillä menestyt tässä tehtävässä

Tuotelaatupäällikön työt ovat todella moninaisia ja vaativat laajaa ymmärrystä laatustandardeista, tuotelainsäädännöstä sekä eri tuotealueiden tuntemuksesta.

Menestyäksesi tässä tehtävässä hallitset riskinarvioinnin ja tunnet hyvin tuoteryhmiesi lainsäännön vaatimukset, niihin liittyvät standardit sekä viranomaisvaatimukset. Otat aktiivisen roolin tuotteistusprosessissa ja hoidat siinä tuotelaatupäällikön roolin mukaiset vastuut.

Etsimme hakemuksestasi osaamista standardeista, eri tuotealuetuntemusta, laatu- ja tuoteturvallisuusosaamista, tuotetestauksen kokemusta, riskiarviointikokemusta sekä kokemusta kaupallisesta työympäristöstä. Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta edelläkin mainituista urheilulisäravinteiden, lemmikkieläinruokien tai teknokemian tuotteista, siitä kannattaa mainita hakemuksessasi selkeästi. Lisäksi sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Miksi meillä on kiva työskennellä?

Meillä on todella mukava tiimi ammattilaisia, joiden työ linkittyy isoon osaan koko talomme tekemistä. Työ on monipuolista, vaikuttavaa ja palkitsevaa. Meillä vallitsee hyvä tekemisen meininki ja työkaverin tukeen voit aina luottaa.

S-ryhmä on Suomen suurin työnantaja ja siksi meille on todella tärkeää pitää huolta jokaisesta työntekijästämme. Tarjoamme eri alojen asiantuntijoille luotettavan, reilun ja vastuullisen työympäristön, jonka kautta on mahdollista päästä vaikuttamaan miljoonien ihmisten arkeen hyvin konkreettisesti.

Tiesitkö, että S-ryhmän henkilöstöedut ovat Suomen laajimmat? Työntekijämme saavat rahan arvoisia etuja ostoksistaan kaikissa S-ryhmään kuuluvissa myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja huoltoasemilla, sekä monissa muissa paikoissa. Lisäksi edut koskevat koko ruokakuntaa. Voit lukea tarkemmin henkilöstön ostoeduista täältä.

Lisäksi meitä S-ryhmäläisiä yhdistää neljä hyvin perustavanlaista arvoa:

1. Meillä on tehtävä. Palvelemme ja autamme miljoonia asiakasomistajiamme ympäri Suomen. Jokainen heistä huomaa työmme siinä, miten arki ja elämä sujuvat. Me teemme Suomesta kaikille hyvän paikan asua ja elää.

2. Merkityksellinen työ. Meillä olet kirjaimellisesti töissä suomalaisilla, sillä osuustoiminnallinen S-ryhmä on miljoonien asiakkaiden ja tuhansien työntekijöiden omistama yhteisö.

3. Uralla eteneminen. Voit vaikuttaa työpolkuusi ja kehittymiseesi hyödyntämällä S-ryhmän laajaa työyhteisöä ja sen luomia työmahdollisuuksia.

4. Työkaverit, joista on helppo olla ylpeä. S-ryhmän työntekijöitä yhdistää halu tehdä parempaa työtä yhdessä. Työyhteisömme ydinarvoihin kuuluu toistemme arvostus ja se näkyy konkreettisesti toimivana yhteistyönä yli organisaatiorajojen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus!

Hae tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 6.1.2020 mennessä. Joulun pyhistä johtuen hakuaika on hieman tavallista pidempi ja palaamme tehtävään hakeneille hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestämme heti tammikuusta alkaen.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Satu Nissi-Rantakömi. Hänet tavoitat parhaiten 11.12.2019 klo. 9-11 ja 19.12.2019 klo. 14.30-16.30 numerosta 050-3837642. Voit myös laittaa sähköpostia satu.nissi-rantakomi@sok.fi