(Poistunut julkaisusta)

Tuotelaatupäällikkö
SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
SOK:n Tuotelaadun ohjaus –tiimissä vastaamme tuoteturvallisuuden, tuotteiden sovitun laadun ja SOK:n tuotteille asettamien tuotelaatuvaatimusten täyttymisestä hankintaprosessissa. Tiimiimme kuuluu myös S-kokeilukeittiö, joka vastaa elintarvikkeiden aistinvaraisista arvioinneista. Teemme tiivistä yhteistyötä hankinta- ja valikoimatiimien kanssa ja tuemme S-kuluttajaneuvontaa työssään. Ulkopuolisia kontakteja meille ovat muun muassa tavarantoimittajamme ja viranomaiset.

Haemme Tuotelaadun ohjaus –tiimiin Helsingin Vallilaan TUOTELAATUPÄÄLLIKKÖÄ, 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen. Tuotelaatupäällikkö toimii oman vastuualueensa elintarvikeryhmien tuoteturvallisuuden, tuotelaadun ja tuotelainsäädännön asiantuntijana. Hän vastaa mm. S-ryhmän omiin merkkeihin (Kotimaista, Rainbow, Xtra, Makula, Herkku) ja maahantuontituotteisiin liittyvästä laatutyöstä.

Edellytämme

• tehtävään soveltuvaa elintarvikealan ylempää korkeakoulututkintoa
• kokemusta elintarvikkeiden laadunhallinnasta ja aistinvaraisesta arvioinnista
• elintarvikelainsäädännön tuntemusta
• erinomaista suomen kielen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• tiimityöskentelytaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä
• tavoitteellista ja sitoutunutta asennetta työhön

Lisäksi arvostamme elintarvikkeiden tuotekehitysprosessin tuntemusta sekä kokemusta elintarvikkeiden pakkausmerkintöjen laatimisesta.

Mitä tarjoamme

Tuotelaatupäällikön tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään uusia oma merkki -tuotteita yhdessä valikoima- ja hankintatiimien kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös yhteistyö kansainvälisten hankintaliittoumien kanssa. Tämän lisäksi monipuolinen tehtäväkenttä avaa sinulle mahdollisuuden päästä toimimaan monenlaisten tuoteryhmien parissa, tiiviissä yhteistyössä useiden tavarantoimittajien kanssa. Työtehtävät tarjoavat mahdollisuuden päästä kehittämään ja kehittymään monipuolisessa tuotelaatupäällikön tehtäväkentässä. Vastaan voi tulla myös erilaisten poikkeustilanteiden hallintaa, joissa pääset haastamaan itseäsi. Työssäsi sinua tukevat rautaiset sekä sparraavat asiantuntijakollegat ja SOK:n työntekijänä saat käyttöösi kattavat S-ryhmän henkilöstöedut: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Miltä vaikutti? Jutellaanko lisää?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, ryhmäpäällikkö Laura Vettenranta juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten perjantaina 24.5. klo 14 - 16 ja maanantaina 27.5. klo 13 – 15 puhelimitse 010 76 87 362 tai sähköpostitse laura.vettenranta@sok.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme 2.6.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella.