(Poistunut julkaisusta)

Tuotelaatupäällikkö / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Tuoteportfoliomme kattaa yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle vastuulliseen tehtävään sinua

Tuotelaatupäällikkö

Toimit merkityksellisissä tehtävissä huolehtien monipuolisten tuotteidemme laadusta ja turvallisuudesta kuluttaja-asiakkaille. Pääset perehtymään laajaan kirjoon erilaisia tuotekategorioita, tyyppitarkastuksia ja sertifiointeja. Saat myös hyödyntää valmiuksiasi prosessien kuvaamiseen ja kehittämiseen sekä olla aktiivisesti mukana vastuullisuusstrategiamme laatimisessa. Teet yhteistyötä tuotepäälliköiden, hankintakoordinaattoreiden ja pakkaussuunnittelijoiden kanssa.

Tuoteryhmiä, joiden kanssa työskentelet ovat esim.

  • elintarvikekontaktimateriaalit
  • pienet keittiön kodinkoneet ja sähkölaitteet kotitalouskäyttöön
  • grillaustuotteet
  • kausivalaistus ja kynttilät
  • askartelu- ja toimistotarvikkeet
  • lelut ja vapaa-ajan tuotteet
  • kodin piensisustus sisälle ja puutarhaan, puutarhavälineet ja -koneet
  • henkilönsuojaimet, kemikaalit, pesuaineet ja kosmetiikka
  • rakennustuotteet
  • lääkinnälliset laitteet, mittauslaitteet ja painelaitteet

Millaista henkilöä etsimme?

Odotamme sinulta teknisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotetietojen, tuoteturvallisuuden ja tuotannon jatkuvan laadun varmistamisesta sekä testaustarpeiden määrittämisestä kuluttajatuotteille. Tunnet mainittuihin tuotekategorioihin liittyvää tuoteturvallisuuslainsäädäntöä, standardeja ja riskinarviointeja. Yhteistyö testilaboratorioiden ja viranomaisten kanssa on sinulle tuttua. Ymmärrät tuotepakkausten ja käyttöohjeiden merkityksen kuluttajille. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvässä ja kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös laajasti omaa osaamistasi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tarjoamme henkilöstöllemme myös laajan työterveyshuollon, kattavan vakuutusturvan sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi sekä osaamisesi. Sopivan henkilön löytyessä voimme tehdä rekrytointivalintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat 22.1. klo 15:00–16:00 ja 26.1. klo 15:00–16:00 Tammer Brands Oy:n hankintajohtaja Marika Topp, puh. 044 9776 313 sekä muina aikoina MPS-konsultti Jaana Pihlajamäki, puh. 040 167 6867.