Tuotekoordinaattori
Teknos Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

TUOTEKOORDINAATTORIA

Professionals & Distributors -asiakaskohderyhmäämme nykyisen tuotekoordinaattorimme perhevapaan ajalle. Asiakasryhmä palvelee jälleenmyyjiä sekä ammattimaalareita.

Tuotekoordinaattorina hoidat päivittäisiä tuotteiden elinkaareen liittyviä käytännön asioita. Avustat projektien koordinointiin ja aikataulujen seurantaan liittyvissä tehtävissä. Lisäksi tuet myyntiorganisaatiota Suomessa sekä ulkomailla tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Työskentelemme aina läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme aina löytämään asiakkaillemme parhaat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi.

Tuotekoordinaattorina ylläpidät tuotetietoja, analysoit ja raportoit niitä olemassa olevien tuotehallintajärjestelmien avulla. Siksi odotamme, että omaat analyyttisen työskentelytavan. Osana työtehtäviä, päivität ja ideoit markkinointimateriaalia tuotetietotasolla. Me Teknoksella haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme, ja siksi toivomme, että myös sinulla on intoa kehittää ja parantaa nykyisiä käytäntöjä, erityisesti tuotetietoihin liittyen. Työtehtävässä viestit tuotemuutoksista- ja uutuuksista organisaatiollemme. Lisäksi keräät palautetta mm. testimaalauksista.  Osallistut myös pakkausmateriaalien hankintaan yhteistyössä oston kanssa.

Työskentelet osana tuotehallintatiimiä tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, teknisen tiimin sekä tuotannon kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotepäällikölle.

Odotamme sinulta:

 •  Tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtävissä.
 • Analyyttistä työskentelytapaa, jotta kykenet raportoimaan ja analysoimaan tuotetietoja.
 • Oma-aloitteista otetta ja aikaansaavaa työskentelytapaa sekä halua jatkuvasti parantaa erilaisia toimintatapoja ja omaa työskentelyä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja, teet sujuvasti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin kohderyhmien kanssa.
 • Erinomaisia tiedonkäsittelytaitoja ja IT-järjestelmien osaamista, tärkeimpänä MS Excel. Eduksi katsotaan aiempi kokemus Qlik-sensen, IFS-10:n, Salesforcen ja PDM- järjestelmä Inform Optivan käytöstä.
 • Sujuvaa suomen suullista ja kirjallista taitoa. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.
 • Kaupallisen tai teknisen alan loppututkintoa.
 • Noin 2 vuoden aiempaa kokemusta tuotetietojen parissa työskentelystä, esimerkiksi tuoteanalytiikasta, tuotteiden hallinnasta ja tuoterakenteiden parissa työskentelystä.
 • Kokemus kemian alalta, teollisuudesta tai rakennusteollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin sekä laajat työterveyden palvelut. Perehdytämme sinut työtehtävääsi.

Työsuhde on määräaikainen 31.5.2022 asti. Toivomme, että voit aloittaa tammikuun 2021 alussa. Työpaikka sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Pitäjänmäellä ja työssä on mahdollisuus osin myös etätyöhön.

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2020 oheisella hakulomakkeella.

Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1400906
 • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto, Toimistotyö
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Liisa Junninen, puh. 09 5060 9297. Tavoitat Liisan joko torstaina 19.11. klo 10-10:45 tai keskiviikkona 25.11. klo 14-14:45.