(Poistunut julkaisusta)

Tuotekoordinaattori
Huhtamäki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Haemme Hämeenlinnassa sijaitsevaan toimipisteeseemme

Tuotekoordinaattoria

Etsimme positiivista ja myyntihenkistä tiimipelaajaa tuotehallinnan ja markkinoinnin tehtävään. Tarjolla olevaan toimenkuvaan kuuluu monipuoliset tuotehallintatehtävät sekä asiakkaiden että oman organisaation suuntaan. Tehtävinä ovat mm. tuotehallinta asiakkaiden tuotetietojärjestelmissä, hinnastojen ja taulukoiden päivittäminen, tuotekoulutusmateriaalien, tuotekuosimuutosten ja tarjousten työstö sekä myynnin tuotetuki. Lisäksi tehtäviin kuuluu markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus itse tai yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa, esim. esitteet, mainokset ja myynnin muut markkinointimateriaalit. Myös kuvapankin ja verkkosivujen päivitys sekä tuotekuvaukset ovat osa tehtävänkuvaa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työhön ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Hallitset myös pikkutarkat työt. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on sujuva, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Esitteiden ja materiaalien työstämistä varten PhotoShop/Illustrator on sinulle tuttu työkalu ja sinulla on visuaalista silmää.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana pohjoismaista myyntitiimiä ja globaalia pörssiyhtiötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marketing Manager Tiina Jussila, puh. 040 779 9404. Soittoajat ke 28.11. klo 9-11 ja pe 30.11. klo 14-16.

Innostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 10.12.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.