(Poistunut julkaisusta)

Tuotekoordinaattori
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2017 oli noin 384 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1800 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos haluaa maailmamme kestävän pidempään tarjoamalla teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja suojaamaan pintoja ja pidentämään esineiden käyttöikää. Yritys tekee tiiviistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Lisätietoja www.teknos.com

TUOTEKOORDINAATTORI

Etsimme tuotekoordinaattoria äitiysloman sijaiseksi Teknoksen Kauppa- ja rakennusmaaliosastolle. Työskentelet tuotehallintatiimissä tiiviissä yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Työssä saat kattavan kuvan kauppa- ja rakennusmaalimarkkinasta ja olet monipuolisesti yhteistyössä eri sisäisten ja ulkoisten verkostojen kanssa tuotteen suunnittelusta jälleenmyyntiportaaseen asti. Sijaisuus alkaa viimeistään 1.9.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • Tuote- ja nimiketietojen ylläpito eri järjestelmissä.
  • Osallistuminen markkinointimateriaalien suunnitteluun.
  • Projektien koordinointi ja aikataulujen seuranta.

Sinulta odotetaan

  • Tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtävissä.
  • Oma-aloitteista ja aikaansaavaa työskentelytapaa.
  • Hyviä tiedonkäsittelytaitoja: Microsoft Officen perusohjelmat Excel, PowerPoint, Outlook, Word.
  • Erinomaista kirjallisen tekstin tuottotaitoa suomeksi. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi.
  • Kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkintoa.

Rakennusmateriaalien tuntemus ja niihin liittyvän tuotehallinnan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaa voidaan laajentaa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä sekä 70-vuotiaan perheyrityksen vakaan ja lämminhenkisen yrityskulttuurin. Yhteisössämme huokuu perheyrityksen arvot: kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Sini Puonti ma 4.6. klo 9-11 tai to 7.6. klo 13-15 (043-8248929) tai sähköpostitse sini.puonti@teknos.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.6.2018 mennessä.