(Poistunut julkaisusta)

Tuotekoordinaattori
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Onnistuuko sinulta Suomen vilkkaimman aseman kahviloiden ja kioskien tuotteiden koordinointi? Olet aiemminkin miettinyt mitä asiakkaat ostavat ja miten saamme sitä meille tehokkaasti myyntiin? Hyvät tuotteet valikoimiin, sopiva myyntimateriaali ja toteutukseen!

Etsimme Avecralle energistä ja innovatiivista tuotekoordinaattoria vastaamaan tuote- ja markkinointimateriaalien koordinoimisesta junissa ja ravintoloissa.

Pääasiallinen toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä uusissa ja moderneissa VR:n Ison Pajan toimistotiloissa. Työ pitää sisällään jonkin verran matkustamista ja välillä teet töitä myös aseman ytimessä.

Odotamme sinulta ennen kaikkea mittavaa määrää intoa ja asennetta ottaa homma haltuun. Repussasi olisi kuitenkin hyvä olla jo kokemusta tuotehallinnasta, ymmärrystä luvuista ja markkinointimateriaalin pyörittämisestä. Osaat myös käyttää Officen perusohjelmia, kuten Powerpoint, Word, Excel ja Outlook. Kuvankäsittelyohjelmien aiempi käyttökään ei olisi pahitteeksi.

Tarjoamme sinulle työn tueksi hyvät yhteistyökumppanit ja asiantuntevat työkaverit sekä ison konsernin kattavat edut. Tule kuulemaan lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Petri Martola ti 22.5. klo 13.00-15.00 tai pe 25.5. klo 13.00–15.00 puh. 050 388 3276 tai sähköpostitse petri.martola@avecra.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 450 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.