(Poistunut julkaisusta)

Tuotekoordinaattori - Helsinki
Lapetek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021
Oy Lapetek Ab on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Oy Limente Ab suunnittelee ja valmistuttaa omalla tuotemerkillään valaisintuotteita. Molemmat yhtiöt kuuluvat Lapetek Group konserniin, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja luottoluokitus AAA. Yhtiö on perustettu vuonna 1982. Tuomme vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Korkea laatu ja vastuu ympäristöstämme kaikissa toiminnoissamme ja tuotteissamme on osa vastuullista toimintaamme. Toimimme sekä laatu- että ympäristöstandardien mukaisesti ja kannamme myös vastuuta paremmasta tulevaisuudesta. Lisätietoa yrityksestä: www.lapetek.fi ja ww.limente.fi.
Haemme yhteistyössä Lapetek Oy:n kanssa tarkkaa ja itseohjautuvaa

Tuotekoordinaattoria.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Lapetekin ja Limenten tuotepäälliköiden kanssa huolehtien tuotteiden perustamisesta ja päivittämisestä järjestelmään. Lisäksi laadit asiakaskohtaisia hinnastoja ja tuotetaulukoita ja huolehdit, että ne toimitetaan ajantasaisesti asiakasyritystemme yhteyshenkilöille. Tehtävä suoritetaan näin korona-aikaan täysin etänä, mutta luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja helposti saavutettavan tuen eteen tulevissa kysymyksissä. Fyysinen työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa. Työllistyt suoraan Lapetekin palvelukseen määräaikaiseen n. 1,5 v. mittaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Toivomme

sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tuotetietojen ylläpitoon tai hallintaan liittyvistä tehtävistä. Sinulla on ajantasaiset tietotekniset taidot ja käytät MS Office 365 -ohjelmia vaivatta, erityisesti Excel, Word ja Power Point. Arvostamme tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä oma-aloitteista ja huolellista työskentelytapaa. Työskentelethän luontevasti sähköisten etätyökalujen kanssa (MS Teams) ja sinulla on kykyä oppia uusia asioita ja järjestelmiä tehokkaasti. Olet myös tottunut työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti vastaten aikatauluista ja työn laadusta huolellisesti.

Lapetek tarjoaa sinulle 

mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sekä hyvän perehdytyksen mukavassa työyhteisössä, jossa positiivisuus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat kaiken a ja o. Työ on itsenäistä, mutta osaava tiimi on tukenasi ja apunasi tilanteessa kuin tilanteessa. Tehtävä sopii sinulle, joka ymmärrät tuotetietojen oikeellisuuden ja ajantasaisuuden tärkeyden osana yrityksen toimintaa. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Minna Kauhanen, p. 030 6090 204 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Minnan tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16.
Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.1.2021mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.