(Poistunut julkaisusta)

Tuotekokooja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Oletko näppäräsorminen, tarkka ja oma-aloitteinen työntekijä? Työskenteletkö huolellisesti myös pienen paineen alla?

Tuotekokoojana pääset työskentelemään laitekokoonpanotiimissä ja pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat kokoonpano ohjeiden mukaisesti, laadun tarkkailu sekä tarvittaessa pakkaus. Tehtävässä on eduksi aiempi työkokemus kokoonpanijan tehtävistä. Otamme huomioon kuitenkin myös uransa alussa olevat hakijat, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys.

Työtä tehdään päivävuorossa Lahden alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tehtävässä on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjomme Sinulle täydet viikkotyötunnit, työvaatteet, liikuntaedun sekä muut auktorisoidun henkilöstöpalvelualan yrityksen edut.

Lähetä siis hakemuksesi rohkeasti meille oheisen linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme tehtävästä lisää! Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan p. 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.