(Poistunut julkaisusta)

Tuotekokooja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Tehtävästä

Haemme Vantaan venttiilitehtaallemme kokoonpanotyöntekijää venttiilinohjainten valmistusprosessiin. Työsuhde on noin kahden vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

Kokoonpanotyöntekijänä pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu hienomekaanista kokoonpanoa, testausta ja laadun tarkkailua.

Tiimissämme työskennellään kahdessa vuorossa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä mielellään aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä. Ennen kaikkea sinulla on reipas ja positiivinen asenne työhön. Olet kehittymishaluinen ja motivoitunut oppimaan uutta. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja viihdyt hyvin erilaisten ihmisten parissa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä hyvässä työilmapiirissä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun suuressa kansainvälisessä yrityksessä.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Toivomme että voit aloittaa viimeistään heinäkuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella työnjohtaja Teemu Kotamieheltä sähköpostitse: teemu.kotamies(at)metso.com (vain kyselyt, hakemukset rekrytointijärjestelmän kautta) tai puhelimitse +358503170357, arkisin klo 9:00-15:00.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 17.6.2018. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka 1.6. alkaen.