(Poistunut julkaisusta)

Tuotekokooja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Tehtävästä

Haemme Vantaan venttiilitehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen kokoonpanotyöntekijää venttiilinohjainten valmistusprosessiin.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu hienomekaanista kokoonpanoa, testausta ja laadun tarkkailua.

Tiimissämme työskennellään kahdessa vuorossa, iltavuoroa on joka kolmas viikko.

 

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa sekä mielellään aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä. Ennen kaikkea sinulla on reipas ja positiivinen asenne työhön. Olet kehittymishaluinen ja motivoitunut oppimaan uutta ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taidosta on etua.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä hyvässä työilmapiirissä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun suuressa kansainvälisessä yrityksessä.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella työnjohtaja Teemu Kotamieheltä sähköpostitse: teemu.kotamies(at)metso.com (vain kyselyt, hakemukset rekrytointijärjestelmän kautta).

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 18.2.2018 mennessä. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi.