(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitystiimin esimies
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme Visma Movenium ja Visma Entry -tuotekehitykseen esimiestä monipuolisista ammattilaisista koostuvaan tiimiin, jonka asiakkaina ovat 1600 suomalaista ja ruotsalaista yritystä. Visma Movenium ja Entry -pilvipalvelut tarjoavat työkalut yritysten työajanseurantaan sekä useita eri työkaluja rakennustyömaiden erityistarpeisiin.

Odotamme sinulla olevan laaja-alaista kokemusta tuotekehityksen tehtävistä sekä kyvykkyyttä ja näkemyksellisyyttä henkilöstön johtamiseen. Tiimissä on 7 osaajaa, joiden esimiehenä ja esim. scrum masterina toimit. Roolissa menestyminen edellyttää ketterien kehitysmenetelmien mukaista tuotekehitysprosessien tuntemista, kykyä toimia ihmisten kanssa sekä asettaa tavoitteita ja motivoida tiimi huippusuorituksiin.

Olet intohimoinen työssäsi ja haluat kehittää niin teknologisia ratkaisuja kuin myös tiimisi osaamista ja toimintatapoja. Ymmärrät myös liiketoiminnan tarpeita. Vastaat tuotekehityksen osalta asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kehitystarpeiden analysoinnista, priorisoinnista ja toteuttamisesta. Kykenet perustelemaan mielipiteesi ja päätöksesi sekä esittämään ne muille helposti ja ymmärrettävästi. Toimit tehtävässä yhteistyössä Visman kansainvälisen organisaation kanssa joten sinulta edellytetään hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. 

Toimit Point Solutions Business Line johtoryhmässä määrittämässä yhdessä muun johdon kanssa yksikön strategisia tavoitteita asiakkaiden parhaaksi. Raportoit tehtävässä Business Line -yksikön johtajalle Leena Koskiselle. 

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman Suomen toiseksi parhaaksi yritykseksi Great Place to Work -tutkimuksessa.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV viipymättä. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä tai Tampereella. Hae paikkaa viimeistään 8.11.2020 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.