(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysprosessi-koordinaattori, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Oletko proaktiivinen ja utelias nuori ammattilainen, joka on halukas kehittymään IT Infran ylläpidon tehtävissä osana globaalia liiketoimintayksikön tuotekehitystiimiä? Oletko tietojärjestelmien ja niiden rakenteiden parissa kuin kotonasi? Etsimme nyt Helsinkiin kokoaikaista henkilöä työskentelemään tuotekehitysprosessien parissa! Mikäli olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi talossa, joka tarjoaa urakehitykseesi lukemattoman määrän mahdollisuuksia, hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile! Saatat olla unelmiesi työpaikassa jo ensi viikolla.
KUVAUS
Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja tuen kokeneemmilta kollegoilta
* Mahdollisuuden kerryttää kokemusta arvostetussa yrityksessä
* Lisää vastuuta ja haasteita osaamisen kasvaessa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Tehtävässä työskentelet IT Infran ylläpitotehtävien parissa, pääasiassa Sharepointissa. Avustat kollegoitasi erilaisissa siihen liittyvissä teknisissä haasteissa osana liiketoimintayksikön tuotekehitystiimiä. Lisäksi käsittelet työssäsi dokumentteja ja syötät niitä laatujärjestelmään. Ylläpidät dokumenttipohjia sekä niihin liittyviä checklistoja ja teet tarkistuksia, että laatujärjestelmistä löytyy tarvittavat tiedot. Tehtävässä järjestät myös koulutuksia, hoidat käytännön järjestelyjä sekä avustat tiimiä juoksevissa asioissa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* IT Infran ylläpito
* Dokumenttien käsittely ja siirto laatujärjestelmään
* Koulutusten järjestäminen
* Tiimin avustaminen juoksevissa asioissa


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan korkeakoulutausta (esim. AMK)
* Aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä esim. työharjoittelusta
* Sharepoint sekä Confluence -osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä itseohjautuva työote
* Siedät hyvin rutiininomaista ja pikkutarkkaa työtä


Työ on itsenäistä ja proaktiivisuus on tärkeä ominaisuus työssä onnisutmisen kannalta. Kokeneemmat kollegat kuitenkin tukevat sinua tarvittaessa!
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100:ssa maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.