Tuotekehityspäällikkö
Puhdistamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Onko huipputuotteiden, hyvinvoinnin ja uusien trendien luominen sinun juttusi? Etsimme

Tuotekehityspäällikköä

Helsinkiin tai Lempäälään vastaamaan tuotekehityksen prosesseista Puhdistamolla. Tehtävänäsi on pitää Puhdistamon tuotekehitys jatkumona, sillä uutuuksien lanseeraus on yrityksemme tärkeitä kulmakiviä. Tavoitteenamme on aina työstää parhaat ideat eteenpäin ja vastata markkinan toiveisiin laadukkaimmilla tuotteilla. Tehtävänäsi on katsoa, että kaikki pysyvät tuotekehityksessä samalla sivulla ja asiat tapahtuvat sovitussa aikataulussa suunnittelusta lanseeraukseen. Suunnitteluvaiheessa on mukana useampi alalla pitkään työskennellyt kollega. Työskentelemme elintarvikealalla funktionaalisten tuotteiden parissa, joten työtehtävänäsi on selvittää terveysväittämät ja ainesosat viranomaissäännösten mukaisiksi.

Etsimämme henkilö on järjestelmällinen prosessiosaaja, joka nauttii projektiluonteisesta työstä. Ymmärrät elintarvikealan raaka-aineita ja niiden käyttäytymistä, sekä kykenet itsenäisesti valmistamaan niistä tuotekehitysnäytteitä ja sekoitteita, joista yhdessä päätämme lopulliset makuversiot. Puhdistamolla on vahva osaaminen markkinatrendien luomisesta ja tuotteistamisesta, ja toimit tässä osaltasi vetäjänä, jotta kaikki potentiaali saadaan käyttöön asiakkaidemme hyödyksi. Tehtäväkokonaisuuteen kuuluu tuotekehityspalavereiden vetäminen, ja toimit tuotekehityksen lisäksi läheisessä yhteistyössä oston, laadun ja markkinoinnin kanssa. Edellytämme vahvaa kiinnostusta elintarvikealaan ja hyvinvoinnin kehittämiseen, mutta syvällisen tuotetietouden opit varmasti talomme sisällä. 

Edellytämme sinulta kokemusta elintarvikealan tai vastaavan tuotekehityksestä ja odotamme, että olet jo antanut näyttöjä onnistuneista projekteista. Lanseeraukset tulevat olemaan työsi palkitseva osa Puhdistamolla. Pidämme tärkeänä hyviä kommunikointikykyjä sekä kirjallisesti että suullisesti suomeksi ja englanniksi. Koulutustaustasi on esimerkiksi ravitsemustieteistä tai jostakin muusta tehtävään soveltuvasta. Perehdytyksestäsi vastaavat lähimmät kollegasi Helsingissä tai Lempäälässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta olla mukana yhdessä Suomen johtavista wellness-brändeistä, ja pääset vaikuttamaan tulevaisuudessa tuoteportfolioomme merkittävästi. Tulet osaksi Puhdistamon rentoa työyhteisöä, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Muista talomme eduista kerromme lisää haastattelutilanteessa.

Haastattelut alkavat viikoilla 22-23, joten haethan tehtävää pikimmiten. Tehtävästä antaa lisätietoja HR Partner Kristian Paloheimo puhelinnumerosta 040 5738900 tai kristian@sytyta.fi. Jätäthän hakemuksen yhteydessä mukaan myös palkkatoiveesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360973
  • Tehtäväalue: Lääketeollisuus/farmasia, Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Lempäälä
  • Lisätietoja antaa: Puhdistamon HR Partner Kristian Paloheimo, numerosta 040 5738900 tai kristian@sytyta.fi.