(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehityspäällikkö
H&H Tuonti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI

työmaatekniikan ja rakennuskiiinnittämisen ratkaisukehitykseen.

Hakemamme henkilö on teknisesti suuntautunut kehittäjä, joka motivoituu keksiessään uusia tapoja helpottaa asiakkaiden työtä. Hyvä koulutustausta tehtävään on esimerkiksi insinööri tai diplomi-insinööri.

Odotamme tuotekehitysinsinööriltä koulutustaustan lisäksi työkokemusta sopivalta toimialalta, esimerkiksi rakennusalalta. Erilaisten työmaaympäristöjen ymmärtäminen on tärkeää ratkaisuja pohdittaessa. Kielitaitojen osalta edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito on eduksi hakijalle.

Eduksi hakijalle on myös liiketoiminnan ymmärtäminen. Toimitusketjun hallinta ja kyky erottaa menestystekijät toiminnassa ovat tärkeä osa työnkuvaa.

Persoonan osalta joukkoon sopii kuuntelutaitoinen, avoin, laatutietoinen, eteenpäin pyrkivä ja muiden kanssa toimeen tuleva ihminen. Valmius esimiestehtäviin on toivottavaa. Hankintatehtävät kuuluvat työnkuvaan ja edellyttävät matkustusvalmiutta sekä kykyä toimia erilaisissa kulttuuriympäristöissä.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle mielenkiintoisen näköalapaikan sekä mahdollisuuden kehittää erinomaista tuotevalikoimaamme edelleen. Saat osaavan ja motivoituneen esimiehen ja muun henkilöstön tuen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa H&H Tuonti Oy:n HR Business Partner Reija Laurell, puh. 040 5244 096. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 29.3.2020 LinkedInin kautta tai otsikolla ”tuotekehitysinsinööri” osoitteeseen rekrytointi@hrwithyou.fi.