(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehityspäällikkö
Nammo Vihtavuori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haemme Nammo Vihtavuori Oy:lle

Tuotekehityspäällikköä

Vastaat ruutiin liittyvästä kehitystoiminnasta ja tuotekehitysprojekteista sekä teet yhdessä johtamasi tuotekehitystiimin kanssa tiivistä yhteistyötä tuotepäälliköiden, ampumakeskuksen, tuotannon ja paikallisjohdon kanssa. Muita yhteistyötahoja Sinulle ovat Nammon muut yksiköt, Puolustusvoimat, viranomaiset, tutkimuslaitokset, asevalmistajat ja raaka-ainetoimittajat.

Toivomme, että Sinulla on tekninen kemian alan koulutus (DI, FM) ja vahvaa käytännön työkokemusta kemian alalta. Kokemus tuotekehitysprojektien vetämisestä on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Tehtävän hoidossa on eduksi, jos selluloosa, sen ominaisuudet ja muokkaaminen sekä tilastolliset koesuunnittelumenetelmät ovat Sinulle entuudestaan tuttuja. Hallitset nykyaikaiset laboratoriomenetelmät ja niiden tulosten analysoinnin. Työssä tarvitaan innovatiivisuutta, projektiosaamista ja hyvää englanninkielen taitoa. Asenne, yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot, samoin kuin kiinnostus alaan ovat tarpeen uudelle ruudinkeksijälle.

Lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsultit Piritta Nauha, puh. (03) 3138 0422 ja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.11.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.