(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehityspäällikkö
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Etsimme nyt Säkylään pakastetuoteryhmäämme Sinua, kokenut ja intohimolla ruokaan suhtautuva

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan Apetitin valmistamien tuotteiden tuotekehityksestä. Tehtäviisi kuuluu tuotekehitystiimin esimiestyö, tuotekehitys- ja tutkimusprojektien koordinointi, aistinvaraisen arvioinnin kehittäminen sekä yhteistyö laite- ja materiaalivalmistajien kanssa yhdessä hankinnan ja teknisen henkilöstön kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan korkeakoulututkintoa, esim. ETM, bio- ja elintarviketekniikan insinööri, tai vastaava. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta elintarviketeollisuuden tuotekehitystehtävissä sekä sopimusvalmistus- ja yhteistyöhankkeissa. Omaat kokemusta tuotekehitysprojektien toteutuksesta, reseptiikan kehityksestä ja elintarviketeollisuuden vaatimuksista. Tuotetietojen hallinta (SAP, Synkka), aistinvarainen arviointi ja yhteistyö tuotannon kanssa on sinulle tuttua. Sinulla on myös jonkin verran pakkausteknologian ja materiaalien tuntemusta sekä tunnet alan toimijoita.

Toivomme, että intohimosi on löytää uusia mahdollisuuksia ja työskentelet innovatiivisesti sekä määrätietoisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Nautit, kun saat työskennellä useiden projektien ja sidosryhmien parissa ja haluat omalla positiivisella asenteellasi rakentaa vahvoja suhteita läpi organisaation.

Työ sisältää matkustamista kotimaan toimipisteissä. Kuulut Apetit Ruoka Oy:n kaupalliseen organisaatioon, ja raportoit kaupalliselle johtajalle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotteista ja tuotekehityksestä vastaava johtaja, Tarja Honkala, puh. 010 402 2122. Soitathan mieluiten 9.10. klo 9-11 tai 11.10. klo 9-11.

Hae paikkaa 20.10.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake kotisivujemme kautta osoitteessa www.apetitgroup.fi > Apetit-uralle.