(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehityspäällikkö / Oy Lunden Ab Jalostaja, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018


Oy Lunden Ab Jalostajan toiminnassa yhdistyvät pitkät perheyrityksen perinteet sekä nykyaikaiset toimintamallit. Oy Lunden Ab Jalostaja valmistaa monipuolisia elintarvikkeita, ja sen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja sekä Auran Sinappi. Omien brändien lisäksi tuotannossa on myös kaupan merkkejä sekä toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Jalostajan vahvuutena on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Oy Lunden Ab -konserni työllistää noin 500 henkeä, ja liikevaihto on noin 70 milj. €. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Turussa.

Haussamme on Turun toimipisteeseen

Tuotekehityspäällikkö

vastaamaan tuotekehitysprosessien läpiviennistä ja kehittämisestä. Olemme nousujohteisessa vaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta ja haluamme löytää kanssamme kasvua työstämään osaavan, johdonmukaisen ja ratkaisukeskeisen tuotekehityspäällikön. Tuotekehityspäällikkö tekee kehitystyötä yhteistyössä markkinoinnin, tuotannon, laadun ja myynnin osaajien kanssa. Sopiva osaaminen tuotekehityspäällikölle on voinut kertyä esimerkiksi elintarvikealan teollisten tuotteiden tai tuoretuotteiden tuotekehitystyön kautta.

Toiveidemme tuotekehityspäälliköllä on:

  • kokemusta elintarviketeollisuuden tuotekehitysprosesseista
  • elintarvikealan korkeakoulutasoinen tutkinto
  • ymmärrystä tuotantolinjoista ja niihin liittyvästä teknologiasta
  • kyvykkyyttä kommunikoida eri yhteistyötahojen kanssa tehokkaasti
  • taitoa viedä tuotekehitysideat käytäntöön ratkaisukeskeisellä ja johdonmukaisella otteella
  • joustavuutta ja paineensietokykyä
  • järjestelmällisyyttä, priorisointitaitoa ja aikataulujen hallintaa
  • aitoa kiinnostusta ruuanlaittoon sekä avoimuutta uusille ideoille.

Taitava tuotekehityspäällikkö on meille arvokas, ja haluamme tarjota osaavalle henkilölle kilpailukykyisen kompensaation hänen panoksestaan. Tämä tehtävä mahdollistaa jatkuvaa uuden oppimista monipuolisen tuotantolaitoksen ja tuotevalikoiman sekä erilaisten yhteistyörajapintojen kautta. Tuotekehityspäällikkö saa tuoda meillä esiin näkemyksiään, ja meille tärkeää on löytää henkilö, joka motivoituu pitkäjänteisestä eri yhteistyötahojen kanssa tehtävästä itsenäisestä työstä. Kehittämisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia on paljon, ja toivomme löytävämme sitoutumiskykyisen henkilön, joka haluaisi aidosti jättää oman jälkensä tuotteisiimme oman työpanoksensa kautta.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jalostaja.fi ja täytä hakemuksesi 11.11.2018 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mari Jokiranta, puh. 020 746 9693, mari.jokiranta(at)mps.fi, joka on parhaiten tavoitettavissa tehtävän tiimoilta 30.10.2018 klo 8–10 ja 8.11.2018 klo 13:30–15:30.