(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitys/Mekaniikkainsinööri (Pääkaupunkiseutu)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Etsimme joukkoomme ratkaisuhenkistä ja ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa erilaisten koneiden ja laitteiden suunnittelutehtäviin. Tehtäväsi koostuvat tuotekehitys,- toimitusprojekti- tai sovellussuunnittelusta. Olet mukana suunnitteluryhmissä tuottamassa suomalaisia huipputuotteita. Tehtäväkenttäsi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että sinulla on

  • laite-ja konesuunnittelukokemusta sekä 3D- osaamista (esim. Creo, NX, SW)
  • ymmärrystä PDM-järjestelmistä
  • soveltuvaa alan koulutusta

Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Pystyt kommunikoimaan suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun.

Lähde mukaan!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 11.3.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Ollikainen, petri.ollikainen@comatec.fi