(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysleipuri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Tällä hetkellä kasvusuunnassa oleva liikevaihto on vuonna 2019 noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin puolet.

Haemme nyt Moilas Oy:lle Pieksämäelle tuotekehitysleipuria vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet toimimaan osana tuotekehitystiimiä ja osallistut tuotekehitykseen aina tuoteideasta valmiiseen tuotteeseen saakka sekä tulet hoitamaan tuotehuoltoa ja ratkaisemaan ongelmia yhdessä tuotannon kanssa.
Tehtävänäsi on myös suorittaa koeajoja linjastoilla yhdessä kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden sekä oman organisaatiosi henkilöiden avustamana.

Etsimämme henkilö on teollisen leivonnan ammattilainen, joustava ja tulosorientoitunut ratkaisija, joka osaa kuunnella asiakkaita ja vastata kehityksessä heidän tarpeisiinsa.

Tuotekehitysleipurina pääset osaksi kansainvälistä organisaatiota, matkustamaan muutaman kerran vuodessa työsi puolesta ja tekemään yhteistyötä kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Saat mahdollisuuden kehittää tuotteita ja tuotantoa, unohtamatta myöskään itsesi kehittämistä.
Pääsääntöisesti teet työsi päivävuorossa, kuitenkin välillä joustaen ja tehden koeajot yön aikana.

Uusi vuosi, uudet haasteet?

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.