(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehityslaborantti, lattiatuotteet
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Haemme lattiatuotteiden tuotekehitystiimiin kokenutta tuotekehityslaboranttia. Tulet yhdessä tuotekehityskemistien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa edistämään strategisia tuotekehitysprojekteja niin olemassa olevien kuin uusienkin tuotteiden osalta, sekä varmistamaan korkean asiakaspalvelutasomme. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on

  • Laborantin koulutus
  • Työkokemusta laboratoriotöistä – kokemus tuotekehityksestä/maaleista katsotaan eduksi
  • Ahkera ja huolellinen ote työhön sekä kiinnostus oppia uutta
  • Joustava, utelias ja oma-aloitteinen työskentelytapa
  • Hyvät työyhteisötaidot
  • Kielitaito: suomi ja englanti

Etsimme tiimiimme positiivisella asenteella varustettua persoonaa, joka oppii nopeasti. Työtehtävät suoritetaan itsenäisesti ja tuloksia pohditaan yhdessä, joten hakemamme henkilö kykenee sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Tuotekehitystyössä vaaditaan pitkäjänteisyyttä sekä muutosjoustavuutta. Viidenhengen tiimimme on tiivis ja mukava porukka, jonka kanssa on ilo työskennellä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.11.2020. Paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.

Työpaikan sijainti on tutkimuskeskuksessamme Vantaan Tikkurilassa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä työyhteisössä pohjoismaisen markkinajohtajan palveluksessa, jonka loistavissa tutkimusryhmissä työskennellään monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa.

Lisätietoa tehtävästä antaa RDI Team Leader Nia Korpela, nia.korpela@tikkurila.com, +358406279598


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 564 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.com