(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Etsimme nyt osaksi innovatiivista tuotekehitystiimiämme kahta

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Nastolan yksikköömme. Toinen tehtävistä on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen määräaikaisuus kestäen arviolta kevääseen 2021.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nimetyistä elintarvikepakkauksiin liittyvistä kehitysprojekteista. Työnkuvaasi kuuluvat kehitystehtävien ohella koeajotoimintaa, sovellustestausta, raaka-aineiden hyväksyntäprosessien ylläpitoa sekä raaka-aineisiin liittyvän dokumentaation hallintaa. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, myynnin, teknisen asiakaspalvelun, laadun ja laboratorion kanssa. Sidosryhmiisi kuuluvat myös asiakkaamme, raaka-ainetoimittajat sekä tutkimuslaitokset.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta alan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa ja eduksesi on työkokemus elintarvikepakkauksien tuotekehityksestä, tai joustopakkauskalvojen tuotannosta ja jalostuksesta. Tehtävän hoito vaatii pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta ja kykyä työskennellä paineen alla annettujen aikataulujen puitteissa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja työskentelet sujuvasti erilaisissa tiimeissä eri sidosryhmien parissa. Edellytämme erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi ja arvostamme halua itsensä kehittämiseen ja oma-aloitteeseen tiedonhankintaan nopeasti kehittyvän tekniikan parissa.

Oletko jo tutustunut tavoitteeseemme olla maailman vastuullisin joustopakkausalan yritys?  Lue lisää tavoitteestamme ja matkastamme kohti hiilineutraaliutta täältä ja voitkin ehkä jo arvata, mitä kohti myös oma työurasi Wipakilla tulee kehittymään. Olemme jo aloittaneet toimenpiteet saavuttaaksemme tavoitteemme ja vauhti vaan kiihtyy – tässä me tarvitsemme myös sinun osaamistasi ja panostasi!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 7.6.2020 mennessä! Muistathan myös ilmoittaa, oletko kiinnostunut määräaikaisesta vai vakituisesta tehtävästä ja milloin voisit tehtävässä aloittaa. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa sopivien henkilöiden kanssa mahdollisesti jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Mikko Kettunen puhelimitse 040 7761 374 tai sähköpostitse mikko.kettunen@wipak.com