(Poistunut julkaisusta)

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI
Serres Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vahvan kasvumme myötä haemme nyt tiimiimme Espooseen sinua

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI

vastaamaan uusien tuoteratkaisujen ja -parannusten testaamisesta, arvioinnista sekä kehittämisestä. Toimit linkkinä suunnittelijoiden, tuotannon ja huollon kanssa. Testaat järjestelmällisesti laitteen uusia ominaisuuksia, raportoit havainnot ja annat suositukset tarvittavista muutoksista. Toimit osana ammattilaisten muodostamaa laitesuunnitteluryhmää. Tuotesuunnittelun lähtökohtana Serreksellä on turvallisuus, käytettävyys ja luotettavuus.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (insinööri tai DI). Työkokemus vastaavista tehtävistä auttaa sinua menestymään tehtävässä. Olet kiinnostunut tekniikasta, omaat hyvät tiimityötaidot ja kykenet tekemään päätöksiä. Terveydenhuollon laitteiden ja -standardien tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään tehtävän kehittyvässä sekä kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Lisätietoa tehtävästä ja yrityksestämme antaa projektipäällikkö Juho Sutinen, p. +358 500 963 700 7.1.2019 tai 8.1.2019 klo 9 – 11. Hae tehtävää viimeistään 15.1.2019 lähettämällä palkkatoivomuksen sisältävä hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@serres.com. Merkitse hakemukseen hakemasi tehtävä.