(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt tuotekehitysinsinööriä osaksi Metsä Woodin tuotekehitystiimiä kehittämään sekä olemassa olevia että uusia vaneri- ja LVL-tuotteita.

Tuotekehitysinsinöörinä olet mukana erilaisissa tuotekehitysprojekteissa joko tiimin jäsenenä, tai projektin vetäjänä. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin liiketoiminta-alueen sisäisten organisaatioiden kuin ulkopuolisten verkostojen kanssa. Lisäksi osallistut käytännössä tuotekehitystestauksien ja koeajojen suunnitteluun, koordinointiin, toteutukseen ja raportointiin.

Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Punkaharjulla, mutta myös muista tehdaspaikkakunnista voidaan keskustella (Suolahti, Lohja).
Tehtävä vaatii jonkin verran matkustelua, pääasiassa kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen.

Edellytykset

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yliopisto tai AMK) esimerkiksi puu-, prosessi- tai kemian alalta. Lisäksi aiempi kokemus teollisuudesta tai tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja avoin uusille ideoille. Luovuus ja kyky out-of-the-box-ajatteluun kuvaavat työskentelyäsi ja haluat oppia jatkuvasti uutta ja kasvaa tehtävässäsi. Toimit luontevasti osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotekehityspäällikkö Milla Hintikka, milla.hintikka@metsagroup.com, 050 406 6501 ja henkilöstöpäällikkö Ari Leppänen, ari.leppanen@metsagroup.com, 040 637 7639


Hakeminen


Lähetä hakemuksesi 20.1.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.