(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Tehtävästä

Etsimme nyt mekaniikan Tuotekehitysinsinööriä Neles Smart Products R&D -tiimiin Metso Valves –liiketoimintaamme Vantaalle.

Liiketoimintayksikkömme on erikoistunut teollisuusventtiileihin ja älykkäisiin venttiiliohjaimiin. Meidän tiimimme kehittää venttiiliohjaimia ja niiden lisälaitteita.

Tietoa tuotteistamme löydät täältä: www.metso.com/ndx

 

Tuotekehitysinsinöörinä pääset monipuolisesti työskentelemään erilaisissa tuotekehitystehtävissä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Osaamisesi voi olla painottunut toiminnallisiin laskelmiin esimerkiksi hydrauliikan, pneumatiikan, virtaustekniikan tai säätötekniikan alueilta. Osaat kuitenkin myös mekaniikkasuunnittelun.

Tai sitten voit olla suuntautunut mekaniikkasuunnitteluun siten, että sinulla on myös vahva tietämys sarjatuotannon valmistustekniikoista ja tunnet muovit tai metallivalut.

Teet tuotetestausta laboratoriossa ja ymmärrät tuotteen vaatimukset. Analysoit uusia ja tuotannossa olevia tuotteita ja tarvittaessa suunnittelet ja viet eteenpäin kehitysehdotuksia. Teet 3D-malleja ja valmistusdokumentteja sekä työskentelet myös alihankintamme kanssa.

Lopullinen vastuualueesi tarkentuu osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi tuotekehityksessämme.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla hyvä ymmärrys mekaniikkasuunnittelusta sekä soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto. Voit olla vasta hiljattain valmistunut ja hieman kokemusta hankkinut tai jo pidemmän uran tuotekehitystyössä tehnyt asiantuntija. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tehokas tiimityöskentelijä ja haluat vaikuttaa itse tuotekehitykseen. Olet analyyttinen ja aloitekykyinen ja etsit jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisen organisaation tuotekehityksessä. Pääset työskentelemään johtavien tuotteiden parissa ja kehittämään niitä entistäkin paremmiksi. Tueksesi saat mukavat, osaavat kollegat, viimeisimmät menetelmät ja tietenkin suuren yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Lähetäthän hakemuksesi Metso Careers -sivujen kautta 19.8.2018 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaj Schlupp, R&D Manager, kaj.schlupp@metso.com (vain kysymykset, hakemukset rekrytointijärjestelmän kautta).  

 

Metso Suomi on savuton työpaikka