(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Porvooseen mekaniikkasuunnitteluun suuntautunutta tuotekehitysinsinööriä. Työ voi alkaa hyvin nopeasti. Työllistyt tehtävään Barona Engineeringin kautta vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotekehitysinsinöörinä tehtävänäsi on teknisten tuotteiden kehitys 3D-suunnittelumenetelmillä. Työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä, jonka tehtäviin kuuluvat kehitysprojektien lisäksi myös tuotteiden ylläpito. Lisäksi tuotat työssäsi teknisiä dokumentteja ja osaluetteloita tuotannon ja alihankkijoiden tarpeisiin. Sinulla on mahdollista nähdä oma visiosi konkretisoituvan tuotannossa kehitysprojektien myötä.

Aktiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia. Toivomme myös hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä.

Muita työssä menestymisen mahdollistavia ominaisuuksia ovat:

  • Soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Vankka tuotekehitysosaaminen
  • Kiinnostus luovaan ongelmanratkaisuun
  • Kokemusta kone-ja laitesuunnittelusta ja osaamista valmistuksessa käytetyistä tekniikoista
  • 3D-suunnittelumaailman tuntemus (esim. Vertex)
  • Englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulle on luontevaa työskennellä itsenäisesti tekniikan eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle haastavan, todella mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän alansa johtavien ja innovatiivisten tuotteiden parissa.

Hae tehtävää pikaisesti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä halutessasi Elena Pitkäseltä 050 446 1024, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.