TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme Keravan tehtaalle tuotekehityksen suunnittelutiimiin

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tuotekehitysinsinöörinä olet avainroolissa yrityksemme laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman kehittämisessä. Olet asiantuntijana mukana projekteissamme kehittämässä laadultaan ja valmistuskustannuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita ja tuoteperheitä ammattikeittiökäyttöön. Olet keskeisessä roolissa mukana projektien ensiaskeleista aina tuotelanseerauksiin saakka. Vastaat projektien mekaniikkasuunnittelusta ja valmistuskuvien tekemisestä. Osallistut myös tuotteiden testauksiin sekä tulosten analysointiin ja dokumentointiin projektin eri vaiheissa.

Tämä työ tarjoaa sinulle näköalapaikan ammattikeittiöiden laitemaailmaan ja mahdollisuudet kehittää osaamistasi edelleen. Tehtävä kehittyy mukanasi ja kanssasi työskentelevät niin osaavat kollegat kuin yhteistyökumppanitkin.

Olet jo ehtinyt kerätä kokemusta suunnittelijatehtävistä useamman vuoden ajan ja tottunut toimimaan itsenäisesti. Työntekijänä olet järjestelmällinen, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen. Toimit tehokkaasti ja luontevasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet mielelläsi monessa mukana ja toimit joustavasti myös paineen alla. Arvostamme painelaitetekniikkaan liittyvää osaamista.

Toivomme sinulta vähintään AMK-insinöörin koulutusta soveltuvalta tekniseltä alalta. Tunnet 2D- ja 3D-työkalut sekä PDM-järjestelmien toiminnan. Vaiheistettu Lean-kokoonpano sekä ohutlevyvalmistustekniikat ovat sinulle myös tuttuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme täyttämällä hakemus hakulinkin kautta tai osoitteessa www.metos.fi viimeistään 31.05.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Marko Immonen, puh. 0404854106 tai marko.immonen@metos.com.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134921
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki