(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri
Serres Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Tuotekehitysosastomme vastaa uusien tuotteiden kehittämisestä ja nykyisten tuotteidemme jatkokehityksestä sekä Serres Oy:n lääkinnällisten laitteiden ja kertakäyttötuotteiden että konsernin tytäryhtiö Vieser Oy:n rakennusteknisten tuotteiden osalta. Vahvan kasvun myötä haemme Kauhajoelle, Saarijärvelle tai Espooseen

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

vastaamaan suunnittelu- ja tuotetietojärjestelmän kehittämisestä, käytön perehdyttämisestä, tuesta ja oikean käytön valvonnasta sekä suunnitteluohjesäännön laatimisesta. Toimit suunnittelu- ja tuotetietojärjestelmien pääkäyttäjänä ja osallistut tuotetiedonhallinnan prosessien kehittämiseen. Projekteissa tuet muita tuotekehitysinsinöörejä tuoteratkaisujen kehittämisessä ja suunnittelussa.

Odotamme sinulta akateemista tai opistotasoista teknistä koulutusta sekä työkokemusta tuotekehitys ja/tai suunnittelutehtävistä sekä suunnittelujärjestelmien, tuotedokumentaation ja tiedonhallintajärjestelmien käytöstä. Kokemus tuotetiedonhallinnan prosessien kehittämisestä nähdään eduksi. Hallitset työssäsi 3D–mallinnuksen ja sinulla on osaamista mekaniikka- ja/tai muoviteknisestä tuotekehityksestä. Kykenet käyttämään työssä sujuvasti englannin kieltä. Olet kiinnostunut tekniikasta, haluat toimia osana ryhmää ja kykenet tekemään päätöksiä.

Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään tehtävän sekä mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälisesti menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Lisätietoa tehtävästä saat 9.2.2018 klo 12–16 tai 16.2.2018 klo 16-17 tuotekehityspäällikkö Joni Ketolalta p. 040 53 89 847. Lähetä ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@serres.fi. Merkitse hakemuksen otsikkoon hakemasi tehtävän nimi ja paikkakunta.