(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri (tekniset solumuoviratkaisut)
NMC Cellfoam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Vahvistamme nyt suunnittelutiimiämme ja etsimme Tampereen toimipisteeseemme 

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ 

toimimaan vastuullisessa, monimuotoisessa ja kehittyvässä roolissa.

Suunnittelijana tehtäviisi kuuluvat muun muassa tuotetietojen hallinta, tuoterakenteiden luonti ja ylläpito, tuoterakenteiden piirto 2D- ja 3D –mallinnusohjelmilla, tuotekustannuslaskenta, tuotannonsuunnittelu, menetelmäsuunnittelu sekä työkaluhankinnat. Suunnitteluroolissa hyödynnät nykyisiä tuoterakenteita ja olet myös mukana uusien tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehityksessä. Työskentelet osana asiantuntevaa ja osaavaa 7 hengen suunnittelutiimiämme. Toimit tiiviissä yhteistyössä luonnollisesti myös asiakkaiden, myynnin, hankinnan sekä tuotannon kanssa. Olet asiakkaidemme tekninen asiantuntija ja aktiivisesti mukana niin asiakkaidemme projekteissa kuin sisäisissä kehityshankkeissamme.  

Voit olla jo muutaman vuoden kokemusta omaava ja kehittymishaluinen tekijä tai jo vankkaa kokemusta omaava konkari, joka haluaa soveltaa osaamistaan uudella alalla. Arvostamme monipuolista kokemusta toiminnanohjaus-, tuotehallinta- ja mallinnusohjelmista (esim. SAP, Powered, SolidWorks, AutoCad) sekä ymmärrystä tehdas- ja tilaus-toimitusketju -ympäristöistä. Muovi- ja kumimateriaalien tuntemus sekä CAM-ohjelmien ja tuotantomenetelmien hallinta katsotaan luonnollisesti eduksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa ja kokemusta suunnittelutehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää innovatiivista, kehittävää ja eteenpäin vievää työskentelyotetta. Haluat olla kehittämässä suunnitteluamme yhä vaativimpien tuoteratkaisujen toimittamiseen ja aktiivisen toimintasi kautta luot edellytyksiä yhteisille onnistumisille. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi ja viihdyt ympäristössä, jossa pääset toimimaan useiden sidosryhmien kanssa. Työskentelet ketterästi sekä rutiinitehtävien ja että nopeasti muuttuvien tilanteiden parissa. Omaat reagointi- ja priorisointikykyä, huomioiden sekä tarkemmat yksityiskohdat että laajemmat kokonaisuudet. Näet muutoksissa mahdollisuuksia ja tartut rohkeasti uusiin tilanteisiin. Viihdyt työyhteisössä, jossa on tekemisen meininkiä ja onnistumisista iloitaan yhdessä.  

Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö, joka alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän innovatiivisten tuoteratkaisujen sekä kehittyvien tuotantomenetelmien parissa, loistavaa työporukkaa unohtamatta. Panostamme osaamisemme ja kyvykkyyksiemme kasvattamiseen, joka mahdollistaa toimintamme jatkuvan kehittymisen ja edelläkävijyyden alallamme.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki, p. 050 505 9804 ja tuuli.lamminmaki@voima.info.