(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri Oulun Energia Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018Työn kuvaus:
  Oulun Energia on energia-alan edelläkävijä. Tuotamme vastuullisesti kodin, yritysten ja yhteiskunnan energiapalveluja ja kehitämme uusia, ennakkoluulottomia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Parannamme jatkuvasti energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä matkalla kohti 100- prosenttisesti hiilineutraalia energiantuotantoa. Palveluksessamme on 400 energia-alan ammattilaista. Lue lisää: www.oulunenergia.fi 

Onko sinussa Pohjoista voimaa?

Haemme Oulun Energia Oy:öön  tuote- ja palvelukehitystiimiin myynnillistä ja energistä

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

vakituiseen tehtävään vastaamaan yrityksen tuote- ja palveluportfolion kehittämisestä.

Työssäsi kehität tuoteportfolio- ja tuotehallinnan toimintatapoja sekä osallistut uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Tärkeänä osana työtehtävääsi on yrityksen tuotteista ja palveluista saatavan datan analysointi sekä tämän tiedon hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta tuoteportfolionhallinnasta, tuotekohtaisten mittareiden rakentamisesta ja projektiosaamista. Olet elementissäsi liiketoiminnan sisäisessä kehittämisessä ja tunnistamassa uusia mahdollisuuksia energiapalveluiden myynnissä. Kokemus ja koulutus tuotekehityksestä ja tuotekehitysprojektien vetämisestä katsotaan eduksi.

Analyyttinen työskentely sekä raudanluja tahto ja asenne edesauttavat tehtävässäsi menestymistä. Olethan myös oma-aloitteinen ja innovoiva henkilö, jota motivoi uuden kehittäminen. Tärkeää on, että osaat johtaa omaa työtäsi ja pystyt toimimaan useiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän Pohjoista Voimaa energiapalvelujen aallonharjalla. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi rautaista ammattitaitoa omaavien kollegoiden ja kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mikäli koet, että tämä tehtävä on kuin sinua varten, lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen helen.vesik@adecco.fi viimeistään 28.10.2018. Haastattelujen ensimmäinen kierros pidetään siitä seuraavalla viikolla.

Oulun Energia hoitaa tämän rekrytoinnin yhteistyössä Adeccon kanssa, joten lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094. Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotekehitysinsinööri


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu