(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri, Kouvola
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme nyt tuotekehitysinsinööriä Lumon Oy:n Product Development tiimiin

Tuotekehitysinsinöörin tehtävä sisältää tuotteidemme innovointia, mallintamista ja konfigurointia.

Olet oikea henkilö, mikäli sinulla on soveltuva teknisen puolen korkeakoulututkinto (AMK tai DI). Sinulla on kokemusta tuotekehityksestä ja 3D-mallintamisesta. Tehtävässä on myös eduksi rakennusalan tuntemus. Arvostamme oma-aloitteista ja energistä panostusta työhön. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Sinulla on kyky hoitaa asiat loppuun saakka sekä olet vastuullinen työssäsi. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito ovat tehtävän edellytyksiä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on hyvä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen, kehittymiseen ja työssäjaksamiseen. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava, vakavarainen ja eteen päin menevä työnantaja. Visiomme on olla paras ja halutuin – tule mukaan huipputiimiin!

Jos haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi.

Lisätiedot: Product Development Manager Hannu Seppänen, hannu.seppanen@lumon.fi, p. 0400566960 (puhelimitse ei tavoitettavissa 19.4.-26.4.)