(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri Kotkaan
Sulzer Pumps Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Tuotekehitysinsinööri Kotkaan

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan huipputuotteita osana ammattitaitoista ja innovatiivista ryhmäämme. Pääset tekemään laaja-alaista pumppujen ja niiden oheislaitteiden mekaniikkasuunnittelua tuotekehitysprojekteissa ja tuotteiden ylläpitotehtävissä. Pääset seuraamaan suunnittelemiesi tuotteiden valmistusta ja kokoonpanoa suoraan tehtaallamme Karhulassa sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä samalla tehdasalueella sijaitsevan tutkimuskeskuksemme kanssa.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri ja tunnet koneensuunnittelun perusteet. Voit olla jo kokenut suunnittelun ja kehitystyön ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva, opintojen loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä. Tulevat työtehtävät ja vastuualueet määräytyvät valitun henkilön osaamisen perusteella. Eduksesi katsotaan mikäli sinulla on tietoa ja kokemusta kone- ja laitesuunnittelusta 2D- ja 3D-ympäristöissä.
Työ vaatii englanninkielen taitoa, mutta jos osaat arkikielen, ammattikielen sujuvuus syntyy käyttämällä.

Me Sulzerilla tarjoamme turvallisen ja modernin toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Ammattitaidon ylläpitämiseksi annamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja oman työn kehittämiseen. Sulzerilla saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut ja joustavat työajat sekä mahtavan työporukan.

Lisätietoja

Anssi Lehtonen, tuotekehityspäällikkö puh. 050 346 5561

Hakemukset 24.8.2018 mennessä osoitteeseen: https://www.sulzer.com/en/about-us/careers -> see our open positions (Finland)