(Poistunut julkaisusta)

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI /-KEMISTI
Kingspan Insulation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tule työskentelemään eristetuotteiden ja -tuotannon kehityshankkeiden sekä koeajojen pariin Kingspan Insulation Oy:lle! Toimittajayhteistyö ja mahdollisuus osallistua yrityksen kansainvälisiin kehityshankkeisiin monipuolistavat tehtäväkuvaasi.

Tuotekehitysinsinöörin tehtävässä vastaat tutkimuksen ja kehityksen hankkeista Kingspan Insulation Oy:n Kankaanpään tehtaalla. Tuotteiden ja tuotannon kehityshankkeet sekä koeajot ovat keskeistä työssäsi. Haet uusia ja parempia tuoteratkaisuja sekä optimoit tuotantoprosessia. Osallistut myös laadun, laboratoriotestien ja HSE-alueen tehtäviin. Teet proaktiivista, tuloshakuista yhteistyötä kansainvälisen tuotekehitysorganisaation kanssa, jossa kehitätte yhtiötasoisia ratkaisuja. Samoin yhteistyö mm. tuotannon, markkinoinnin sekä raaka-ainetoimittajien kanssa on tärkeässä roolissa. 

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. DI tai FM (kemia, rakennusfysiikka, polymeeritekniikka, materiaalitekniikka, prosessitekniikka, valmistustekniikka). Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä esim. kemianteollisuuden, muoviteollisuuden tai prosessiteollisuuden alueelta. Halu oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot edesauttavat  tehtävässä menestymisessä. Olet osa kansainvälistä tuotekehitystiimiä, joten odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Työssäsi raportoit sekä maajohtajalle, että tuotekehitystiimin vetäjälle Saksaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 12.2.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15801. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524.