(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri, Haltija Group
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Haltija on suomalainen valtakunnallisesti palveleva yritys, joka tarjoaa kattavat ratkaisut erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä erilaisissa elämäntilanteissa hyvän arjen mahdollistavaan hyvinvointiteknologiaan. Speciplast on lääkinnällisiä suojakalvoja valmistava pirkanmaalainen yritys, joka on osa Haltija Groupia. 

Haemme nyt Haltija Groupin Speciplast -liiketoimintaan tuotekehitysinsinööriä.

Tuotekehitysinsinöörin työtehtäviin kuuluu monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, jotka tukevat koko yrityksen strategiaa ja visiota. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee Ylöjärvellä. Tuotekehitysinsinöörinä vastaat esimerkiksi seuraavista kokonaisuuksista: 

  • suoritat ja saatat loppuun tuotekehitysprojekteja kasvustrategian vision mukaisesti
  • toimit tuotannon tukena teknillisissä ja laadullisissa asioissa tuotannon sekä henkilöstön kehittyminen etusijalla
  • avustat liiketoiminnan laatuasioissa ja pidät huolen, että vaadittava laatutaso säilyy sekä hallinnoit vaadittavia sertifikaatteja
  • teet suunnittelutyötä AutoCAD-ohjelmistolla

Tehtävänkuva on vastuullinen ja mielenkiintoinen kehittyvässä organisaatiossa. Toivomme hakijalta motivoitunutta ja aikaansaavaa asennetta sekä kokemusta haastavista tuotekehitysprojekteista ja laatujärjestelmien ylläpidosta. Eduksi on myös kokemus automaatiotekniikan perusteista. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla ymmärrystä taloudesta ja kannattavuudesta sekä kyky ratkaista asiakkaan ja organisaation haasteita sekä luoda kestäviä yhteistyösuhteita. Tehtävään soveltuu teknillinen koulutus. Valittu henkilö työllistyy suoraan Speciplastille.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 5.7.2020 mennessä täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sofia Rosvall, sofia.rosvall@nordic.fi.

HAE TEHTÄVÄÄ: www.nordic.fi 

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä!