Tuotekehitysinsinööri, BBS-Bioactive Bone Substitutes Oy, Reisjärvi
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022
Etsitkö uusia haasteita ainutlaatuisessa ympäristössä? Etsimme asiakkaallemme BBS-Bioactive Bone Substitutesille tuotekehitysinsinööriä Reisjärvelle. BBS-Bioactive Bone Substitutes on innovatiivinen terveysteknologiayritys, joka valmistaa bioaktiivisia luuimplantteja. Mikäli sinulta löytyy kokemusta terveysteknologian parista sekä kehitystyöstä ja kaipaat mielenkiintoista haastetta urallesi, lue lisää ja hae tehtävään mahdollisimman pian!
KUVAUS
Bioactive Bone Substitutes Oyj (BBS) on suomalainen ortobiologiayritys, jonka ydinosaamista on helppokäyttöisten luun muodostusta ja paranemista edistävien luuimplanttien kehittäminen, kaupallistaminen ja valmistaminen. Luun korvikkeet on tarkoitettu käytettäväksi luukudoksen erilaisten vammojen ja sairauksien hoitoon oma- ja pankkiluusiirteiden sijasta. Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka kehittää seuraavan sukupolven lääkinnällisiä laitteita.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä mukaan BBS:n uuden ja innovatiivisen tuotteen kasvutarinaan
* Mahdollisuuden kartuttaa osaamista valmistavasta lääketeollisuudesta
* Terveysteknologia-alan huippuosaajista koostuvan tiimin rinnallesi
* Kilpailukykyisen palkan
* Mahdollisuuden asua maalla, luonnon ympäröimänä. Asuinpaikkakuntana Reisjärvi tarjoaa erinomaiset olosuhteet hyvien peruspalveluiden, puhtaan, luonnonkauniin ja turvallisen ympäristön sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien muodossa.

TYÖNKUVA
Tässä tuotekehitysinsinöörin roolissa tehtäväsi on suunnitella, miten jo olemassa olevat tuotekehitysaihiot saadaan vietyä tuotantoon. Toimit osana tuotekehitystiimiä ja raportoit tuotekehitysjohtajalle. Kvalifioinnit, validoinnit sekä tutkimusnäytteiden valmistaminen ovat osa työtäsi. Suunnittelet ja valitset valmistuslaitteita tuotantoon, sekä huolehdit omalta osaltasi, että toimintaa vastaa alan vaatimuksia.


* Tuotekehitystyö sisältäen alalle tyypillisiä tuotekehitysosioita, esimerkiksi sterilointia
* Kvalifioinnit ja validoinnit
* Toksisuustestien teettäminen
* Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Vaikka otsikossa haemme insinööriä, koulutuksesi voi olla myös farmaseuttinen, biotieteellinen tai muu jokin muu soveltuva YAMK /yliopistotutkinto. Koulutusta tärkeämpää on jo hankittu kokemus tuotekehitystyön parista ja käytännönläheinen ote tuotekehitykseen. Sinulta löytyy kokemusta lääketeollisuuden tai terveysteknologian parista ja ymmärrät alan perusperiaatteet.

Sinulle on tärkeää tehdä työsi hyvin ja omalta osaltasi edistää avointa organisaatiokulttuuria. Työskentelet itsenäisesti ja olet tottunut johtamaan omaa työtäsi. Teet tiivistä yhteistyötä muiden tuotekehityksessä työskentelevien kollegoittesi ja tuotannon avainhenkilöiden kanssa ja oletkin vahva tiimipelaaja.

Etsimällämme henkilöllä on


* Tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävä on poikkitieteellinen, joten soveltuvia koulutuksia ovat esimerkiksi kemian tai biologian alan koulutukset sekä insinöörikoulutukset.
* Kokemusta tuotekehitystyöstä mieluiten lääketeollisuudesta / Medical Device sektorilta
* Kokemusta laatujärjestelmien parissa työskentelystä
* Kokemusta kvalifioinnista / validoinnista
* Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi


Aikaisempi kokemus tilasto-ohjelmien käytöstä ja Six sigman / Leanin hyödyntämisestä nähdään eduksi. Myös kokemus implantointikokeista nähdään eduksi.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Tarkka
* Ratkaisukeskeinen
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Toistaiseksi voimassa
* Sijainti: Reisjärvi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
BBS-Bioactive Bone Solutions Oyj kehittää, suunnittelee ja tuottaa luunkorvikeimplantteja. Yrityksen ortobiologinen ARTEBONE-tuote perustuu trikalsiumfosfaattiin (TCP) ja luuproteiinien luonnolliseen spektriin ja pystyy uudistamaan luuta. BBS on perustettu vuonna 2003 ja sillä on toimipisteet Reisjärvellä ja Oulussa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547440
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat