(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysinsinööri Airam Electric Oy Ab:lle, Kerava
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020
Etsimme motivoitunutta ja yksityiskohtien parissa työskentelystä nauttivaa Tuotekehitysinsinööriä asiakkaallemme Airam Electric Oy:lle. Airamin liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja heidän ammattitaitoinen tuotekehitystiiminsä kaipaakin nyt lisävahvistusta. Tässä monipuolisessa, mutta tarkkuuta vaativassa roolissa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi ja työskentelemään laadukkaan kotimaisen brändin innovatiivisten tuotteiden tuotekehityksen parissa. Mikäli kuvaus herätti kiinnostuksesi, lue lisää alta!
KUVAUS
Tarjoamme


* Rennon työympäristön ja taitavat sekä motivoituneet kollegat, jotka ovat tukenasi tarpeen tullen
* Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joissa pääset laajasti kehittämään omaa tuotekehityksen asiantuntijuuttasi
* Hyvät etenemismahdollisuudet vaativampiin tuotehallinnan asiantuntijarooleihin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtävä on monipuolinen ja koostuu mm. tuotteiden toiminnallisuus- ja vaatimuksenmukaisuustestauksista, joiden kautta tehtävänäsi on varmistaa, että tuotteet täyttävät niille asetetut vaatimukset. Pääset olemaan osa uusien tuotteiden tuotekehitystä sekä parantamaan olemassa olevia tuotteita. Tämän lisäksi pääset tukemaan tuotepäällikköä tuotemarkkinointiin liittyvissä tehtävissä, kuten asennusohjeiden laatimisessa. Arjen työssä sinua auttaa avoin asenne ja valmius oppia laajasti tuotekehityksen eri osa-alueista.


* Komponenttien ja tuotteiden toiminnallisuuden- sekä vaatimuksenmukaisuuden testaukset
* Tuoterakenteiden valmistelu
* Tuotemarkkinoinnin tukeen liittyvät tehtävät, kuten tekninen piirtäminen (esim. asennusohjeiden valmistelu)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri)
* Tehtävään soveltuvaa aiempaa työkokemusta (harjoittelut sekä kesätyöt mukaan lukien)
* Aiempaa kokemusta CAD -ohjelmistojen käyttämisestä (2D ja 3D) ja sujuvat mallinnustaidot
* Perustason ymmärrys mekaniikasta sekä sähkötekniikasta
* Sujuva suomen- ja englannin kielitaito


Eduksesi katsotaan Creo-ohjelmiston käyttökokemus.

Etsimämme henkilö on:


* Tarkka -> kiinnität huomiota yksityiskohtiin ja jaksat työskennellä niiden parissa.
* Sinnikäs -> et pelkää toistuvia työtehtäviä ja sinulla on halu löytää sekä kehittää parhaita mahdollisia ratkaisuja.
* Joustava -> haluat kehittyä monipuolisesti eri tehtävissä ja olet valmis laajentamaan omaa osaamistasi sekä auttamaan muita.


Muuta tietoa


* Aloitus: Kesäkuu 2020
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Sementtitehtaankatu 6, 04260 Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Airam Electric Oy Ab:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja lamppuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.