(Poistunut julkaisusta)

TUOTEKEHITYSINSINÖÖREJÄ
Elomatic

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Laajennamme toimintaamme ja haemme Espoon toimistoomme mekaniikkasuunnitteluun painottuviin kehityshankkeisiin Tuotekehitysinsinöörejä. Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja sinulla on muutaman vuoden suunnittelukokemus teollisuuden tai suunnittelutoimistojen tuotekehityksen toimeksiannoista. Hallitset hyvin nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja sinulla on kokemusta teollisten tuotteiden suunnittelusta. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi työryhmän jäsenenä sekä kykenet itsenäiseen projektityöskentelyyn. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä ja kykenet joustavasti mukautumaan erilaisiin toimintaympäristöihin.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä haastavien projektien parissa, joissa yhdistyy monipuolinen teknisen alan osaaminen. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa lähellä asiakkaitamme.

Tehtäväkuvaukset ja hakulomake osoitteessa http://www.elomatic.com/tyopaikat. Jätä hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 11.3.2018 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja antaa Rami Raute +358 400 431 491, rami.raute@elomatic.com tai Mikko Miettinen +358 50 5218835, mikko.miettinen@elomatic.com. Yhteydenotot arkisin klo.12 - 14 välillä.

Työpaikan osoite: ELOMATIC Oy, Vaisalantie 2-8, 02130 Espoo, FINLAND