Tuotekehitysharjoittelija kesätyö
Vitrulan Composites Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tuotekehitysharjoittelija, Mikkeli

Haemme Mikkelin tehtaan tuotekehitystiimimme kesäksi harjoittelijaa.

Opiskelet DI- insinööriksi tai olet juuri valmistunut nuori.  Kiinnostuksesi kohteina voivat olla komposiitit, materiaalitekniikka, konetekniikka tai tekstiilitekniikka, kemian puolen tuntemuskaan ei ole haitaksi. Olet kiinnostunut toimimaan teollisuuden parissa ja haluat kokeilla kesän ajan millaista olisi työskennellä tuotekehityksen parissa myös tulevaisuudessa. Olet oma-aloitteinen, reipas etkä pelkää tarttua toimeen. Käytännön työkokemus on plussaa. Osaat ajatella analyyttisesti ja kykenet tulkitsemaan esimerkiksi laboratoriotöiden tuloksia. Microsoft Office ohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja entuudestaan ja hallitset ne suvereenisti.

Työskentelet tuotekehitystiimissä komposiittien maailmassa, päivääsi kuuluu laboratoriotöitä ja testisuunnittelua, teet analyyseja ja purat ne kirjalliseen muotoon, päivität työohjeita ja osallistut mahdollisesti koeajoihin tuotannossa. Työ on pääosin toimistossa ja laboratoriossa, normaalina päivätyöaikana.

Kesätyö sijoittuu joustavasti ajalle 1.5.-31.8.2021.

Haethan tehtävään 28.2.2021 mennessä laittamalla hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen susanna.kukkola(at)vitrulan.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot