(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysasiantuntija
Pharmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Etsimme osaavaan tuotekehitystiimiimme

Tuotekehitysasiantuntijaa

 Tehtävä sisältää

  • ravintolisien tuoteformulointia (tabletit, kapselit, liuokset jne.) asiakkaan toiveiden mukaisesti
  • tuoteaihioiden ideointia yhdessä asiakasvastuullisen kanssa
  • tuotteiden kehittämistä tuotantoon soveltuvaksi ja toimimista tuotannon tukena.

Tuotekehitysasiantuntijana kehität ratkaisuja asiakkaiden tuotekehitystoiveisiin. Sinulla on merkittävä rooli tiimissä, joka kehittää uusia ja nykyisen valikoiman tuotteita. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojen kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Et pelkää tarttua toimeen uutta kehitettäessä ja tuot panoksesi osana Pharmia-tiimiä keskusteluihin asiakkaiden kanssa.

Tehtävä edellyttää proviisorin koulutusta tai vastaavaa osaamista, kiinnostusta tuotekehitystyöhön, ongelmanratkaisukykyä ja perehtymistä ravintolisien viranomaisvaatimuksiin.

Olet etsimämme asiantuntija, mikäli sinulla on kokemusta ravintolisien tai lääkkeiden tuotekehityksestä tai olet kiinnostunut kehittymään tämän alan asiantuntijaksi. Tärkeintä on halu onnistua ja löytää ratkaisuja tuotekehitysideasta valmiiksi tuotteeksi markkinoille.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävän kehittyvässä perheyrityksessä, hyvät henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön. Tehtävä on aluksi äitiyslomasijaisuus, noin 1 – 1,5 vuoden ajan, minkä jälkeen on mahdollista neuvotella sen vakinaistamisesta.

Lisätietoja antavat liiketoimintajohtaja Mikko Surakka, 050 429 2213, tai HR:ssa Malla Hintsala, 050 379 1661. Odotamme hakemustasi 20.1. mennessä: tyohakemus@pharmia.fi tai Pharmia Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula merkinnällä ”Tuotekehitysasiantuntija”. 

www.pharmia.fi