(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitysasiantuntija, yrityssähkö, kaukolämpö ja -jäähdytys
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja kehittääksemme asiakkaillemme uusia huipputuotteita, etsimme nyt joukkoomme Tuotekehitysasiantuntijaa Kampin toimipisteeseemme.

Tule mukaan tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville. Pääset työskentelemään maailmanluokan osaajien kanssa uudistuvalla alalla. Tässä vakituisessa tehtävässä kehität erilaisia tuotteitamme ja palveluitamme vaikuttaen näin konkreettisesti puhtaampaan tulevaisuuteen.

Työskentelet Myynti ja asiakaspalvelu -liiketoiminnossa Myynnin tuotehallinta-tiimissä. Tehtäväsi on sekä uusien yrityssähkö-, kaukolämpö ja -jäähdytys tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja kaupallistaminen että myöskin olemassa olevien menestystuotteidemme jatkuva parantaminen. Työskentelet 10 hengen tuotehallintatiimissä ja tulet tekemään roolissasi paljon yhteistyötä tuoteryhmäpäälliköiden, viestinnän, markkinoinnin ja palvelumuotoilutiimin kanssa. Tehtävässäsi vedät tuotekehitysprojekteja tai olet asiantuntija- ja kehittäjäroolissa tuotteistusprosessin eri vaiheissa. Kokoat projekteja varten matriisitiimejä ja tukenasi on koko Helenin osaajaorganisaatio. 

Menestyäksesi tehtävässäsi, tarvitset liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja kykyä työskennellä teknologian parissa sekä tunnistaa asiakastarpeet. Arvostamme myös kykyäsi innostaa ja käyttää apunasi osaavaa organisaatiotamme. Innostut uuden oppimisesta ja haluat kehittää ja kaupallistaa markkinoille parhaat tuotteet ja -palvelut. Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulutusta sekä kokemusta tai opintoja tuotehallinnasta ja kaupallisesta tuotekehityksestä. Energia-alan ja yrityssähkön kuten myös lämpö- ja jäähdytystuotteiden tuntemus on ehdottomasti eduksesi, mutta ei välttämätöntä. 

Toivomme, että nautit yhteistyöstä ja haluat kehittyä ja kehittää kanssamme. Toivottavasti haluat myös saattaa asioita loppuun asti ja kykenet konseptuaaliseen ajatteluun. Takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi motivoivassa roolissa. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Marko Kivimaalta (0505147413/ marko.kivimaa@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 7.4. klo 10 - 11.30 ja 14.4. klo 10 - 11.30.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 15.4.2020 mennessä. Huomaathan, että poikkeusaikana haastattelemme sopivia hakijoita Teamsissä. 

Yhdistetään voimat!