(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehitys- ja laatuspesialisti, Prima Pet Premium Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Asiakkaamme Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 perustettu lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike, jonka edustamia tuotemerkkejä ovat Hau-Hau Champion- ja Prima Dog -koiratuotteet, PrimaCat-kissatuotteet, Planet Pet Society koira- ja kissatuotteet, Freddy-kani- ja jyrsijätuotteet sekä Birdy-lintutuotteet. Yritys on yksi merkittävimmistä lemmikkialan toimijoista Suomessa, he toimittavat lemmikeille huipputuotteet vastuullisesti ja ammattitaidolla. Prima Pet Premiumilla on tuotantolaitokset Suomessa ja Virossa. Prima Pet Premium Oy:lle lemmikkien hyvinvointi on kunnia-asia! Tutustu yritykseen lisää osoitteessa www.primapetpremium.fi.  

Etsimme nyt Prima Pet Premiumille 

TUOTEKEHITYS- JA LAATUSPESIALISTIA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. 

Tehtävässä vastaat yrityksen tuotekehitys- ja laatuprojekteista Suomen ja Viron tehtailla. Huolehdit uutuustuotteiden tuotekehityksestä mm. tuotereseptien, tuotantolinjan koeajojen ja tuotannon käynnistämisen osalta. Toimit laatujärjestelmien kehittäjänä ja jatkossa myös vastuullisena ylläpitäjänä. Tuet tehtaiden operatiivisesta toiminnasta vastaavia henkilöitä prosessien kehittämisessä, laitehankinnoissa ja raaka-ainetoimittajien valinnoissa sekä näiden auditoinneissa. Kokemus lihanjalostuksen tai valmisruokien tuotekehityksestä sekä kiinnostus lemmikkieläimiin on eduksi.

Teet kehitys- ja laatutyötä yhteistyössä markkinoinnin, tuotannon, oston ja myynnin asiantuntijoiden kanssa. Taustastasi riippuen voit toimia myös yhteyshenkilönä viranomaisten suuntaan. Raportoit tehtävässäsi ostojohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta; 

  • korkeakoulutasoista koulutusta elintarvikealalta 
  • vähintään kolmen vuoden työkokemusta elintarviketeollisuudesta, mielellään tuotekehitystehtävistä
  • kemian, mikrobiologian ja elintarvikehygienian osaamista
  • kokemusta laatu- ja omavalvontajärjestelmistä ja niiden kehittämisestä
  • ymmärrystä tuotannon prosesseista ja viranomaisvaatimuksista sekä tuotantolinjoista ja niihin liittyvästä teknologiasta
  • kykyä kääntää brändikohtaisia tuoteodotuksia ja -reseptejä tuotannon teknisiksi ohjeistuksiksi ja vaatimuksiksi
  • englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista

Olet valmis matkustamaan Prima Pet Premiumin ja sen yhteistyökumppaneiden tuotantolaitoksille ja raaka-ainetoimittajille pääosin Euroopassa. Omaat hyvät tiimityö- ja kommunikointitaidot sekä halua kehittää yrityksen toimintaa omalla vastuualueellasi. Sinulta löytyy koordinointikykyä ja olet tottunut vastaamaan monitahoisista projekteista. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monitahoisen työnkuvan kansainvälisessä yrityksessä. Pääset kehittämään yrityksen prosesseja, laatujärjestelmiä ja uusia tuotteita menestyksekkäille brändeille kasvavalla toimialalla. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on neuvoteltavissa. 

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 26.5. mennessä alla olevan linkin kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=125 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502 sekä Prima Pet Premiumin ostojohtaja Jari Leikko p. 040 546 6337 16.5. klo 16 – 17 ja 21.5. klo 15 -17 välisenä aikana.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.