(Poistunut julkaisusta)

TUOTEKEHITTÄJÄ/KEITTIÖMESTARI
Munax Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2018

Haluatko olla luomassa jotain aivan uutta? Munax on Suomen innovatiivisin kananmunatalo ja nyt etsimme henkilöä, joka syttyy uusien tuotteiden kehittämisestä, olemassa olevien tuotteiden jalostamisesta ja reseptiikan kehittämisestä myynnin tueksi.

Olet itsenäinen tiimityöskentelijä, joka vie projektit loppuun suunnitelmallisesti. Sinulla on hyvä ymmärrys elintarvikealan tuotantoprosessista ja toimialasta yleisesti. Arvostamme ideointikykyä, näkemystä tulevaisuuden trendeistä, innovatiivisuutta ja kykyä kehittää uusia makuja ja tuotteita.

Olet avoin ja idearikas persoona ja uskallat tuoda oman näkemyksesi esiin rakentavasti eri tilanteissa. Työskentelet määrätietoisesti myös paineen alla ja olet tottunut kiireiseen työtahtiin. Haluat löytää uusia käyttötapoja ja ideoita tuotteillemme ja kehittää reseptiikkaa asiakkaillemme.

Koulutukseltasi voit olla esim. elintarvikealan insinööri tai suurkeittiön ammattilainen. Vahva ja monipuolinen työkokemus elintarvikealalta antaa sinulle hyvät edellytykset menestyä työssä, myös elintarvikelainsäädännön tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä, osaavan organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittyä omassa tehtävässäsi. Työpisteesi sijaitsee Laitilassa, uusissa moderneissa työtiloissa. Meillä on myös oma hyvin varusteltu koekeittiö käytössäsi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@munax.fi

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Varjonen puh. 040 7478 567 tai toimitusjohtaja Janne Torikka, puh. 0500 420 143