(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Liity Leijonalaumaan!

Onko intohimosi olla herkullisen ruuan taitaja sekä ideanikkari ruokalistojen ja reseptiikan kehittämisessä?

Tuotekehittäjänä olet mukana kehittämässä kustannustehokkaasti ja kestävästi ruokalistoja-, reseptiikkaa- ja uusia tuotteita huomioiden Leijonan vastuullisuusvaatimukset sekä asiakkuuksiemme erityispiirteet. Avustat tiimiä tuotehallinnan tehtävissä sekä tavarantoimittajayhteistyössä. Autat myös ravintoloitamme päivittäisissä haasteissa kehittävällä otteella. Toimit tuotannonohjausjärjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä sekä ylläpidät reseptiikkaa ja ruokalistoja järjestelmässä. Tuotekehittäjänä osallistut myös erilaisiin tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittämisprojekteihin.

Arvostamme kokemustasi ravintola- tai ruokapalvelualalta sekä erityisesti ruokalista- ja reseptiikan suunnittelusta. Olet kiinnostunut elintarvikealan kehityksestä sekä halukas oppimaan uutta ja kyvykäs saattamaan oppeja myös käytäntöön. Sinulla on alalle soveltuva koulutus. Eduksesi luetaan suurkeittiöosaaminen sekä tuotannonohjausjärjestelmäosaaminen.

Olet tavoitesuuntautunut ja aikaansaava joukkuepelaaja. Sinulla on ystävällinen ja kehittävä ote sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Olet järjestelmällinen ja huolellinen sekä sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan leijonalaumassa ruokapalveluiden kehittämisen parissa turvallisuuskriittisissä toimintaympäristöissä. Pääset työskentelemään tehokkaassa tiimissä mielenkiintoisten kehitysprojektien kanssa. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi.   

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

 

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!
Hae paikkaa 7.2.2021 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi