TUOTEKEHITTÄJÄ
OT-Kumi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme uuteen rooliin markkinointihenkistä ja asiakaslähtöistä henkilöä kehittämään teollisuuden ja rakentamisen asiakkaillemme entistä parempia tuotteita sekä heitä paremmin palvelevia toimintatapoja.

OT-Kumi Oy:ssä on lähdössä liikkeelle myynnin ja markkinoinnin kehittämishanke. Tarkoituksena on vahvistaa brändiämme valituilla markkinoilla, kehittää uusia tuotteita sekä myynnin ja markkinoinnin toimintatapojamme.  Vastaat asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan kehittämisestä, toteutat siihen liittyviä projekteja sekä osallistut myös käytännön myynti- ja markkinointityöhön esimerkiksi alan messuilla. Teet töitä yhdessä myynnin ja tuotannon kanssa sekä hoidat yhteistyösuhteitamme esimerkiksi mainostoimistokumppaniimme. Työn sijaintipaikka on Iissä. 

Odotamme, että sinulla on soveltuvaa kokemusta teollisuuden myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen tehtävistä. Olet idearikas ja haluat kehittää tuotteitamme ja toimintatapojamme asiakaslähtöisesti. Arvostamme kaupallisuutesi lisäksi visualisuuttasi ja teknistä osaamistasi esimerkiksi suunnittelu- ja piirto-ohjelmista tai CRM-järjestelmistä. Sinulla on tekninen/kaupallinen tausta ja sen lisäksi voit olla esimerkiksi teollinen suunnittelija/muotoilija. Käyttämiemme materiaalien tuntemus, ekologisuus ja sertifikaattien hallinta on etu tehtävässäsi. Tarvitset työssäsi suomen lisäksi vähintään englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua uudessa avainroolissa menestyvän perheyhtiömme kehittämiseen entistä asiakaslähtöisemmäksi. Tehtävässä pääset yhdistämään mielenkiintoisella tavalla kaupallisen ja teknisen osaamisesi. 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-15655) viimeistään 29.11.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalista Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.  
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot