(Poistunut julkaisusta)

TUOTEKEHITTÄJÄ
Saarioinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Olemme parhaita suomalaisten syömisen ymmärtämisessä 24/7 riippumatta jakelukanavista: syöminen, syömisen tilanteet ja syömisen muutos. Strateginen tavoitteemme on tuottaa paras asiakas- ja kuluttajakokemus, minkä vuoksi lanseeraamme ainoastaan tinkimättömästi herkullisia tuotteita.  

Tätä tavoitetta toteuttamaan tarvitsemme osaavaan joukkoomme uuden avainpelaajan, salaattiexpertin, ennakkoluulottomien makuyhdistelmien etsijän ja kokeilijan.  

Oletko Sinä energinen, innostuva ja innostava, syömisen muutoksesta syttyvä  

TUOTEKEHITTÄJÄ 

Olet osa Kuluttajakokemusorganisaation tuotekehitystiimiä vastaten lisäkesalaattien ja salaattiaterioiden kehittämisestä, tavoitteena paras kuluttaja- ja asiakaskokemus. Pääset tekemään tuotekehitystä yhteistyössä asiakkaiden, asiakaskokemus-, hankinta-, tuotanto-, markkinointi- ja tuoteryhmäorganisaation kanssa kaikkien tunteman brändin parissa.  Toimipisteesi on Huittisissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden kokemusta ruoanvalmistuksen ja/tai tuotekehityksen parista, intohimoa ruokaan, raaka-aineisiin ja makujen luomiseen sekä tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Arvostamme koulutusta tai kokemusta salaattien kehityksestä. Henkilönä olet hyvän fiiliksen tuoja, joka nostaa omia näkemyksiään esiin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, mutta samalla yhteistyötä rakentaen. Esiintyminen ja asiantuntijapuheenvuorojen esittäminen on Sinulle luontevaa. 

Jos olet etsimämme ja haluat olla osa hyvän perheyhtiön menestystarinaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.8 mennessä osoitteeseen www.saarioinen.fi/Saarioinen/Avoimet työpaikat tai https://rekry.saarioinen.fi/meprekry. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimiesimies Sami Siltanen p. 050-3451329, soittoaika 27. ja 28.7 klo 8-13.