(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Etsimme nyt Säkylään pakastetuotteiden tuotekehitystiimiin intohimolla ruokaan suhtautuvaa

TUOTEKEHITTÄJÄÄ

Vastaat nimettyjen tuoteryhmien tuotekehitysprojektien toteuttamisesta sekä nykytuotteiston ylläpidosta ja kehittämisestä Apetit Ruokaliiketoiminnan tuotekehitysohjelman mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat mm. tuotteiston reseptiikan kehittäminen, raaka-ainetestaukset, tuotannon koeajot ja prosessinkehitys. Lisäksi vastaat vastuualueesi tuotetiedoista.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan korkeakoulututkintoa, esim. ETM, bio- ja elintarviketekniikan insinööri tai vastaavaa osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta elintarviketeollisuuden tuotekehitystehtävistä sekä sopimusvalmistus- ja yhteistyöhankkeista.

Toivomme, että seuraat ruoka-alan kehitystä, pidät työskentelystä useiden projektien ja sidosryhmien parissa ja haluat omalla positiivisella asenteellasi rakentaa vahvoja suhteita läpi organisaation. Odotamme hakijalta innokasta asennetta uuden oppimiseen sekä kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kokemusta projektityöskentelystä sekä kehitysprojektien läpiviennistä.

Tarjoamme sinulle monipuoli​sen ja itsenäisen työn Apetitilla. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitys- ja laatupäällikkö Jenni Haapiainen puh. +358 10 402 4325/ 12.5. klo 8-9, 14.5. klo 15-16, 18.5. klo 15-16.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa 24.5.2020 mennessä täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen.