(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä
Juustoportti Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Hallitsetko tuotekehityksen salat ja haluat kasvaa tuotekehityksen asiantuntijaksi? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä mukaan luomaan menestyvää kasvutarinaa. Hae siis juustoporttilaiseksi.
Haemme kasvavaan tiimiimme TUOTEKEHITTÄJÄÄ erityisesti juomien sekä maito- ja kasvipohjaisten tuotteiden kehittämiseen Jalasjärvelle.

Työskentelet tuotekehitysosastolla tuoteryhmäpäällikön alaisuudessa, osana tuotekehitystiimiä. Tärkein tavoitteesi on uusien tuotteiden kehittäminen ja niiden saattaminen markkinoille yhdessä tuotannon ja muun tuotekehitystiimin kanssa. Yhteistyö myynnin ja markkinoinnin, laadunhallinnan sekä tuotannon välillä on keskeinen osa työtäsi. Työnkuvaasi kuuluu myös tuotteiston huoltoa, reseptiikan muutokset sekä korvaavien raaka-aineiden testaaminen ja muutosten jalkauttaminen tuotantoon.

Koeajojen suunnittelu ja toteutus niin tuotannossa kuin koekeittiössäkin kuuluvat vahvasti tehtäviisi. Omalta osaltasi vastaat myös tuotetietojen ajantasaisuudesta sekä reseptiikan oikeellisuudesta. Työ sisältää paljon kirjallista dokumentointia, tiedon hankintaa erilaisista lähteistä sekä yhteydenpitoa nykyisiin ja uusiin raaka-ainetoimittajiin.
Tarjoamme huikean mahdollisuuden kehittymiselle osana kasvavaa perheyritystä.

Sinulta toivomme:
• Soveltuvaa elintarvikealan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
• Hyvää tuotekehitysmenetelmien hallintaa
• Hyvää tietojärjestelmien hallintaa
• Hyvää englanninkielen taitoa
• Aktiivista ja innovatiivista otetta sekä kaupallista asennetta
• Itsenäistä työskentelyotetta, yrittäjämäistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Täytä hakemus Juustoportin nettisivuilla ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa hakuajan puitteissa sähköpostitse Merja Lehtovaara-Viitala, merja.lehtovaara-viitala@juustoportti.fi sekä puhelimitse 9.-11.3.2020 klo. 08-16 välisenä aikana numerosta 0500-708682.

Haku päättyy 22.3.2020!