(Poistunut julkaisusta)

Tuotekehittäjä
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Leader Snack Factory Oy on osa kotimaista Leader Foods -konsernia, joka on uudistanut elintarvikemarkkinaa vuodesta 2001 alkaen. Valmistamme mm. laadukkaita välipala-, proteiini- ja suklaatuotteita sekä virvoitus-, terveys- ja urheilujuomia. Leader on merkki suomalaisesta laadusta, hyvästä mausta ja optimaalisista ravintoarvoista. Laadun takaa oma tuotekehityksemme, Suomessa sijaitsevat tuotantolaitoksemme ja sadan innokkaan ammattilaisen muodostama tiimimme. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja tuotantolaitoksemme Vantaalla ja Toholammilla. Lisätietoja: www.leader.fiHaemme joukkoomme innokasta ja aloitteellista

TUOTEKEHITTÄJÄÄ

uuteen tehtävään Toholammin tehtaaseemme, Leader Snack Factory Oy:n palvelukseen, tukemaan Leader-konsernin innovatiivista tuotekehitystä. Tehtävässäsi teet käytännön tuotekehitystyötä Toholammilla valmistettavissa tuoteryhmissämme, joihin kuuluvat proteiini- ja hedelmä-/pähkinäpatukat, suklaatuotteet sekä juomat. Tuotekehitystyötä avustavien valmistus-, dokumentointi-, sekoitus- ja mittaustehtävien lisäksi kehität työskentelymenetelmiä, kokeilet uusia raaka-aineita, ja valmistat tuotenäytteitä. Teet aktiivisesti yhteistyötä tuotekehityksen lisäksi tuotantolaitoksen henkilöstön, laadunvarmistuksen sekä ostojen kanssa.

Toivomme että sinulla on vähintään elintarvikealan peruskoulutus ja että olet työskennellyt muutaman vuoden ajan elintarvikealalla tuotekehittäjänä tai muissa kehityspainotteisissa tehtävissä. Työskentelyotteeltasi olet omatoiminen, aikaansaava ja tarkka. Viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä, toimit järjestelmällisesti silloinkin, kun aikataulut ovat tiukat ja haluat kehittyä jatkuvasti. Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innostavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään tulevaisuuden tuotteita elintarvikealan edelläkävijän mukana. Tulet osaksi dynaamista työyhteisöämme sekä kansainvälistyvää liiketoimintaamme. Ota haaste vastaan ja tule mukaan rakentamaan kasvutarinaamme!

Laitatahan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 3.11.2019 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa vkolla 43 ja 44 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.